måndag, oktober 19, 2009

Stressig morgon men mysig kväll

Idag var det deadline.. Det fruktade och älskade ordet (och innebörden!). Det gick väl si så där.. Jag råkade skära sidorna helknasigt, och hann inte göra om... Jag lyckades ändå inte lämna in i tid, men det gjorde tydligen inte så jätte mycket - skönt.
Så vi får väl se om jag får ha mina fotknölar kvar efter morgondagen examination.. Vi fick dessutom den nya gruppuppgiften idag. Vi fick inte välja gruppen själv. Jag är lite tu delad vad jag tycker om det. Visst är det skönt att få jobba med dem man kan jobba med, men samtidigt spännande att jobba med nya... För min del blev det nya, två killar som jag tror det kommer att gå bra att jobba med.
Vi ska redesigna Power Magazine! Magasinet som tog mig massa minuter att välja igår kväll.. Så många att Gustav började prata om att gå hem utan mig.. Men jag vill ju ha en bra tidning, alltså en bra som är ful designad. Jag tänker inte uttala mig om själva innehållet i tidningen, jag är helt fel målgrupp för det. Men typografin imponerade inte på mig.. Inte på de andra heller.. Det blev många skratt då vi redovisade våra tidningsval.

Sen bestämde jag, Ida, Linnea, Sofi och Jill att vi skulle ha filmkväll hos mig. Men efter lite turer hit och dit så slutade det med att Linnea kom hit. Vi bakade fågelfröbröd istället! Linnea ska vara nyttig den här veckan, där av valet av bakverk.. Men det är ett trevligt bröd.
Vi hade det jätte bra, spelade lite spel, kikade på bilder och pratade massa. Helt underbart!
Nu ska jag nog ta och pyssla lite innan det bär av mot sängen. Jag börjar inte förrän ett i morgon! Jätte skönt med sovmrogon och lugn morgon.

1 kommentar:

Linnea sa...

Brödet är verkligen jättegott, åt till frukost idag! :) Tack för igår.