tisdag, oktober 06, 2009

Färdig!

Så var renoveringen i klädkammaren klar! Jag måste säga att jag är mäkta nöjd. Vi har slitit på i några dagar nu, första färghinken köptes i lördags.. Men nog har det varit värt allt jobb alla gånger. Gustav har varit jätte duktig och utan honom hade det inte ens blivit hälften så bra. Jag tror vi har kompletterat varandra ganska bra igenom hela projektet...
Jag har tagit ett beslut på att fortsätta kalla rummet för klädkammare och inte walk-in-closet då det är något som tjejer som BlondinBella har... Inte något ont om henne (åtminstone inte denhär gången) men jag tillhör inte riktigt samma kategori av tjejer. (Vilket betyder att jag faktiskt kan stryka en skjorta utan att bränna hål på den..)
För kommer lite före och efter bilder så får ni själva avgöra!
(Jag har inte brytt mig om att redigera färger och sånt, så ni får ta det för vad det är... Klickar ni på bilderna öppnas de i större format i en ny länk.)


Ingången från vårt sovrum. Det är inte 100 procent klart, vi ska sätta någon form av list (som ska målas brun) runt öppningen. Skönt att slippa gå igenom kök och hall för att komma åt sina kläder på morgonen. Tux gillar att hoppa imellan rummen. Jag tror det beror på att han måste hoppa upp ett steg..
Min halsbandstavla är jag riktigt nöjd med. Det roliga är att det var Gustavs idé! Nu kan jag njuta av alla fast att jag inte kan ha dem på mig.. Skivorna kommer från Ikeas fyndhörna och sen är det små nubb som är krokar..


Här är min spegelvägg. Spegeln var från början vit och kommer ifrån Myrorna. Men efter en kväll i badrummet så blev den brun. Det känns väldigt praktisk med en spegel så nära kläderna. Sen ger det rummet lite rymd också.. Givetvis blev det lite ekollon på väggen.


Så mycket bättre. Visserligen skulle man kanske måla hyllan brun den med, men det får bli ett senare projekt i så fall. Just nu är det bara så skönt att kunna stoppa allting på sin rätta plats igen. Ekollonen syns inte nu när alla kläder hänger för, men när man "bläddrar" bland kläderna ser man dem ibland..


Slutligen en bild på en lite mer full klädstång.. Nu skulle det bara behövas lite fina kläder och snygga skor. Synd att det är så tråkigt att prova kläder och att jag sällan hittar något jag blir nöjd med...

2 kommentarer:

Sofia-Sobeide sa...

Ja du får jätte gärna skicka mönstret på annorlunda mormorsrutor till mig. Jag har visserligen redan virkat hela 4 rutor :) , men jag vill gärna veta hurdana dom är som du har mönster på.

Det är nog ett evighetsprojekt med en filt men det är ju en virkning som man enkelt kan ta med sig:)

josefin den allsmäktige sa...

Fint! Stöka inte till det där nu bara!:D