tisdag, oktober 20, 2009

Skola och pyssel

Jag lever och mina fötter sitter där de ska.. Examinationen gick si så där, det blev väldigt långtråkigt då de skulle gå igenom allas sidor och granska dem.. Mycket upprepningar. Fast det var kul att se hur alla hade gjort, att det finns så många möjligheter.
Idag kom också mina böcker, som jag borde haft förra veckan.. Men förhoppningsvis kan jag fortfarande ha nytta av dem. Jag måste helt klart bli bättre på att köpa böckerna tidigare. Fast frågan är om det är någon mening att jag köper böckerna till nästa kurs, de är på engelska.. Jag vet inte om jag kommer att förstå så jätte mycket av dem. Det tåls att fundera på.

Redesignen har vi inte kommit igång med än, alla i gruppen hade så mycket gröt i huvudet efter dagens babbel..
Nu sitter jag hemma och samlar energi för att plocka fram symaskinen. Jag ska förspilla lite mer kvinnokraft för ett gott syfte. Jag ska ta och sy lite tygpåsar, Gustav tycker att mina har för långa band... Imorse gjorde jag klart klänningen till min virkade kanin, mer om det på pysselbloggen!

1 kommentar:

Linnea sa...

Sv: Bodyn sitter ju uppe bättre, eftersom den har axelband. Så det är liksom ingen som helst risk att den åker ner! Mer så jag tänkte :)