måndag, oktober 12, 2009

Är det inte som förgjort

Nu är det faktiskt lite synd om mig.. Jag har gått och gruvat mig för intervju/artikel-uppgiften enda sen vi fick den. I helgen tog jag äntligen tag i saken, ringde min underbara (och döcoola) moster som gav mig ett namn till en schyst grafiker. Mailade denne och ringde upp dagen därpå och fick prata med en trevlig människa som jag bokade en tid för intervju idag.
Jag hade slipat på några grundfrågor, skaffat nytt block och köpt ett kasettband. Jag ringer upp Gustav för att testa så inspelningen fungerade - vilket den gjorde, perfekt.

Men tror ni det fungerade lika bra då det var dags för den riktiga intervjun. Nej då, min röst kom med, men inte ett enda svar. Jag brister snart! Det blir inte många vackra ord om den här uppgiften vid utvärderingen.
Jag har två sidor med anteckningar, men jag litade på att inspelningen skulle funka så jag fokuserade mer på att hänga med i samtalet istället för att ta anteckningar. Jag ska ta och sätta mig och skriva så gott det går. Som tur är får jag återkomma om det skulle behövas...

Anette som jag intervjuade var hur bra som helst! Hon var jätte trevlig och verkade ha gjort många grymma jobb, så det var ju bra att det var bra i alla fall...
Men visst är det typiskt. Jag som verkligen kollade upp att det skulle funka också...

Inga kommentarer: