tisdag, oktober 13, 2009

Min nya drog

Det här är helt och håller min lillebrors fel! Jag var hemma under helgen och jobbade ihop några slantar på macken. Jag råkade då lämna datorn något ögonblick, typ ett toabesök långt. Facebook (ja, det är ett virus i sig) råkade vara inloggat. Min lillebror tar då friheten och skaffar ett akvarium åt mig med 4 fiskar, Gustav, Bubblan, Korall och Nemo (som är den enda manliga fisken i sällskapet). De som känner mig bra, ungefär som min lillebror, vet att jag inte skulle lämna dessa virtuella varelser att dö... Jag menar - jag har inte ens raderat min lunarstorm trots att jag är inne där max en gång i kvartalet...
Så nu har mitt lilla akvarium växt lite, hela nio fiskar bor nu där. Var vid två har jag "själv" avlat fram. Visst är det helt fantastiskt. Jag har tränat (spelat ett ytterst löjligt spel) Korall så hon är på näst högst nivån. (Till saken hör att man bara får träna dem var fjärde timme) När jag kör med Gustav blir jag extra nervös och det slutar alltid i att han sprängs, blir fångad av katten eller uppäten av de galna växterna... Tur att det bara är i spelet han dör. För tillbaka i akvariet mår han fin fint igen..

I övrigt tror jag att jag hittat en vinkel på min artikel. Men jag är fortfarande sur både över uppgiftens utformning och på bandspelaren!

Imorgon ska jag finslipa och sen ska det röjas i hobbyrummet. Det är målet denna vecka, att det ska vara fint här inne. Till helgen kommer kanske Gustav hit igen, han har åkt hem på mer jobb nu, så därför vore det extra kul om det var fint här inne. Dessutom får jag lägga allt jag inte vet var det ska vara på hans skrivbord! Omvända roller!
Men nu ska jag få något i min svältande mage, skriva 1200 tecken till på artikeln och formulera två fina mail, ett till Anette och ett till Eva som jag kan skicka imorgon bitti. Vill inte att det ska framgå att jag är en nattuggla.. Sen blir det sängen för mig, en stor kall ensam säng!

1 kommentar:

Boggey sa...

men vad bra. adda mig då (oscar modin) så får vi mer guld. mohaha!