lördag, oktober 24, 2009

En rolig kväll

God morgon världen!
Ja, jag vet att klockan är kvart i tre, men jag har nyss klivit upp och ätit frukost. Det blev ganska sent igår, jag kom i säng vid fem i morse.. Men roligt hade jag i alla fall.. Kvällen vara ganska komisk i sig själv. Linnea hade ett tjejgäng hos sig och Ida ett killgäng som aldrig träffats tidigare.. Tänk er alla i en liten liten etta och blanda det med alkohol.. Det blev ganska snabbt grupperingar på två och två. Så jag kände mig inte bara som tredje hjulet, utan femte, sjunde och nionde hjulet! Det ni... Det kändes som om att vara till på Laxsjölägret för tre år sen..
Det skulle vara minst sagt intressant att se hur det blir om de båda gängen träffas i dag..

Gayklubben var helt underbar! Jag blir så glad av att se två killar hålla om varandra och hålla i hand! Jag blir så glad för deras skull. Sen showen som vi hann se lite av var hel galen.. En kille med öppen skjorta som sjunger schlager och sen en transvestit som mimar till Malena Ernmans superhit...
Nej, jag hade en bra kväll igår! Man behöver inte vara fullast för att ha roligast!

Idag hade jag bara tänkt ta det lugnt och vänta på älsklingen! Jag ska nog ta och baka lite av alla äpplen jag fått hemifrån.. De börjar bli lite mjuka. Sen ska jag nog pyssla lite mer. Det är ju snart julafton vettja!
När Gustav kommer har jag tänkt filmkväll. Har köpt gott mouserande alkoholfritt jordgubsvin åt oss. Mums!

Inga kommentarer: