onsdag, oktober 21, 2009

Fussball speilen

Jag tänkte att jag skulle försöka väga upp seriositeten från mitt förra inlägg.. Är det något som gör mig lycklig på riktigt så är det att få spela fotboll! Ja, jag har spelat fotboll ikväll. Vet ni vad, jag gjorde till och med ett mål! Sen tillskriver jag mig faktiskt en assist också. Jag vann en nickduell (mot en av de två andra tjejerna), får bollen till en medspelare som passar en annan som gör mål..
Men det blev inte plus minus noll denna gång, jag släppte in minst två mål och var inne på en hel del baklängesmål också.. Man kan ju inte vara perfekt alla gånger.. En hel del felpass och andra klantigheter får jag också ta på mig. Det är sjukt att man kan tappa så mycket på bara en sommar.
Jag tror inte heller att jag lämnade mer dna än nödvändigt denna gång, ingen blodutgytelse. Men jag kan lova att jag kommer att ha ett fint blåmärke på min vad i morgon.. Jag ersatte bollen då en motståndare laddade skott. Det blev inget mål i alla fall! Vad gör man inte för sitt lag?

Inte nog med att jag har tränat min kropp jag har också tränat lite engelska! Det är en hel del tyska utbytesstudenter med och lirar.. Ska komma på något klämkäckt att slänga ur mig på tyska nästa gång. Då blir nog Ingrid (min gamla och underbara tyskalärare) stolt... Fussball är ju fotboll så något ska jag nog komma på.

Jag måste också få grattulera arbetsförmedlingen till att ha gjort något bra.. Gustav ska på intevrju i Stockholm på måndag och han får resan betald av arbetsförmedlingen. Nu är det bara att hålla tummen för att han får jobbet.. Då kanske han äntligen kan flytta hit på heltid.. Det är lite tomt utan min lilla pojke här, framför allt är det svårt att få några ordentliga rutiner.

1 kommentar:

Ann sa...

Ooj, att de till och med betalar. Imponerande!
Kul att du har lite liv på bloggen igen, får ringa skolan och se till att du inte får så många svåra uppgifter. :) Kram