torsdag, augusti 27, 2009

Toanödig, någon?

Wie, om nuvarande hyresvärden är bra på att städa så kan vi få den redan på fredag! Hur perfekt vore inte det, nu håller jag tummarna allt jag kan för att inget ska vara anmärkningsvärt i den.. Vore otroligt skönt att hinna fixa till lite innan skolan börjar, så man slipper allt på en gång.
Men jag har fortfarande inte sett till vår del av kontraktet eller någon räkning, så efter ett samtal med mitthem så kom vi fram till att en ny kopia skulle skickas till mig. Dumma posten till att strula bort min post!
Nu har de dessutom skickat en av mina räkningar hem till Gustav! Det är kul att det fungerar som det ska...

I dag tog det ganska lång tid på jobbet, inget besök av någon "kändis" idag inte. Eller jo, då det var typ tio minuter tills jag slutade, så det fick inte tiden att gå fortare. I ett tappert försök att döda lite tid dammsög och moppade jag hela butiken. Resten är ingen mening att städa.. Grejer överallt i det nya och det gamla, ja, ni ser själva bilden!
Perfekta toaletten för föräldrar med sandlådebarn de inte kan lämna själva. Som tur var kunde vi inviga den nya personal toaletten idag!
Har jag sagt att det totalrenoveras på macken?
Men nu är det bara två dagar kvar! 12 timmar kvar.
Idag har jag virkat en fladdermus, jag skulle ta det lugnt i början sa Gustav.. Sen blev det lite Timesplitters med brorsan, äntligen det gamla (2:an). Hör och häpna, vi klarade banan vi varit fast på så länge nu! Duktiga vi lyckades döda alla gubbar i svart, zoombies och helikoptrar!

Inga kommentarer: