fredag, augusti 07, 2009

Syrran is back in the house

Snart är ytterligare en dag till ända, men det blir nog några varv virkning till först. Min jul-ren är så gott som klar, jag väntar bara på att mamma ska komma hem med lite tapetklister som hornen ska doppas i (för att bli stela). Sen ska de och tomteluvan sys på, ögon broderas och någon form av svart bälte ska till. Jag har funderingar kring att göra en tomtesäck, fast det kanske blir lite överarbetat då..
Nu har jag istället börjat på en väggbonad, jag kan inte avslöja varken motiv eller motiv till varför jag gör just denna förrän nästa fredag.. Men det kommer att uppenbara sig då.
Idag har jag för övrigt jobbat, har gått rätt bra även om solen utan retas. Varför måste den visa sig från sin bästa sida då jag inte kan umgås med denne..?
En bit av familjen kom dessutom in på macken idag, men bara en kort stund. Vilket deras stund hemma också var, nu är i stugan, igen. I helgen ska det dras el till friggeboden, vilket är väldigt välkommet!

Men syrran är i alla fall hemma, även om man inte märker av henne speciellt mycket. Hon gjorde i alla fall pannkakor till oss, så jag har ätit middag idag. Vilket jag inte gjorde i går, jag måste verkligen skärpa mig då det gäller att äta när jag är ensam. Det är inte det att jag bantar eller inte tycker om mat, jag har bara ingen "lust" varken att laga eller att äta. Jag äter inte ens godiset som står inom en armlängsavstånd eller de halvtomma chipspåsarna som ligger på golvet. Det är otroligt hur hungern kan gå över efter ett tag...

Inga kommentarer: