tisdag, augusti 18, 2009

Tillverkning och omformatering

En snabbtitt ner i korg avslöjar vad jag gjorde på båten och tiden efter det.. 4 tvåltawashi, horn och mössa till renen samt en stickning (!), på bilden saknas dock en fladdermus (som hänger tillsammans med de 6 andra över pappas säng). Ja, jag lovade mig själv och Gustav att vila ryggen och inte virka på ett tag. Istället så har jag börjat med ett stickprojekt som tagit form i mitt huvud den senaste tiden.. Skolan börjar ju snart och då måste man ju ha en väska.. Sen är det väl lite tradition att göra en väska per sommar, väskoman som jag är. Denhär kommer att bli en riktigt mysig en, jag har till och med köpt en häftig knapp. Jag har gjort ena sidan, så nu är det baksida, väskband och lock kvar. Dessutom ska det sys foder och lite fickor.
Efter väskan ska jag sticka klart en strumpa jag börjat på med. Sen blir det virkning igen, vare sig ryggen vill eller inte! Jag har 10 tvåltwashi, bör väl ha en 25 stycken. Samma sak med de andra sorterna, där jag bara har två stora och 4 små... Så det ska massproduceras en hel del.
Dessutom borde jag göra lite mer fladdermöss. Vi får väl se hur mycket jag hinner med innan skolan börjar, då blir det nog lite mindre tid över. Har sett schemat över de två första veckorna, kåraktivteter varje dag där alla infattar öl, vin eller övrig alkohol...

Idag har jag och mest Gustav fixat till datorn nere, så nu mår den bra för första gången på 10 år (?).. Den behövde sin omformatering utan tvekan. Sen har vi städat och varit på stan en sväng. Jag hittade en underbar ryamatta för 70 kr som ska få bo vid min säng i Sundsvall! Nu börjar det bli dags att sova. Men blir trött av att hinna med mycket på en dag.
Imorgon blir det jobb och Gustav åker hem till sig igen.. Men det får väl lov att gå det med. Snart bor vi tillsammans igen!

Inga kommentarer: