måndag, augusti 03, 2009

En skuttig 1 åring

Idag passar det bra med en bild på lilla Tusse, fast han är kanske inte att räkna som liten längre, för idag fyllde han ett helt år! Grattis mattes lilla älsklingsplutt!
Vi, det vill säga jag, en välutsövd/nyvaken Petter och Tux firade (efter att jag kommit hem från jobbet) med jordgubbar, päron, melon, vindruvor och nötter för Tux del.
Tux hade ingen större lust att sitta still och fika med oss utan skuttade omkring, men var nöjd med tillvaron.

Efter min lunch, Tux fika och Petters frukost fick jag med mig brorsan ner till älven. Men ner i vattnet fick jag honom inte.. Efter att jag simmat lite så blev det bollek med "waboba". Som måste vara bland de dummaste köp jag gjort. Den ska studsa på vattnet, men sjunker oftast som en sten och flyter sedan upp igen. Men idag fick vi den att studsa, den ska kastas som en macka-sten.. 50 kronor var den då inte värd!
Efter en middag, som jag lyckades bränna så hände något förvånansvärt, jag fick med mig broder på en springtur. Valde min "gamla vanliga" runda nere vid älven, det gick visserligen inte lika snabbt som det gjorde mitt guldår, 2005. Men med tanke på att jag inte tränat sen jag for hem för sommaren så ska man väl inte klaga. Petter hängde på riktigt bra, men jag är säker på att vi både kommer att ha träningsverk i morgon. Vi gjorde även lite styrkeövingar uppe på en nipa, så jag bävar inför morgondagen!
Kvällen tillbringades efter en välförtjänt dusch framför tvspel, den här gången med gott samvete. Timesplitters 3, nästa gång ska det definitivt bli tvåan, om jag får bestämma!
Det har även blivit lite virkande ikväll, två ben närmare bestämt. Jag fick den idén att jag skulle göra en älg då både far och son i huset jagar. Men då jag inte hade något mörktbrun garn så får älgen bli en ren istället... Blir den bra kanske den ska försöka säljas på julmarknaden. Har börjat förbereda lite saker inför den. Jag vet ju inte hur det kommer se ut med plugg till hösten...
På tal om virkning och plugg så fick jag svar från copyrightsidan idag, kan verkligen rekommendera dem i fall ni har frågor...
Visserligen kunde jag inte få ett ja eller ett nej på mina funderingar och mycket klokare blev jag inte heller, egentligen. Men reglerna är skrivna så att man varken ska veta vad som är ok och vad som inte är det...
Jag virkar vidare och nöjer mig med det helt enkelt!
Nu är det sängdags för små flickor, imorgon är det jobb. Men på kvällen kommer Gustav och gör mig lycklig. Då ska han få adoptera min första sköldpadda!

1 kommentar:

Kusin Sara sa...

Tack så mycket för de små presenterna du lämnade i min lägenhet =) Jag har inte sett dem än, men Niklas som åkte ner igår tyckte om dem =)

Saknade dig på farmors 80 årsdag, förhoppningsvis ses vi nåt senare i år. Du kommer kanske till farmor i jul?