måndag, juni 15, 2009

Nyklippt

Nu är jag nyklippt och känner mig jätte fin! Fast det var motigt att klippa upp halv åtta i morse efter en sen tvspelskväll. Jag och brorsan har gett oss den på att klara svåraste nivån på Timesplitters, ett spel som vi nötte järnet förra sommaren! Vi lyckades precis klara alla banor på medel innan jag flyttade. Nu har vi hela sommaren på oss. Dessutom mer av hösten, då jag ska plugga journalist, antingen i Sundsvall eller Fränsta.
"Ja-tackningen" på antagningen i Fränsta ska jag lägga på lådan idag. Sen är det bara hålla tummen för att jag kastat 300 kronor i sjön (anmälningsavgift). Men jag har tackat ja till att bo på internatet också, Tusse kommer säkerligen att få bo här hemma. Sen kanske det löser sig så att jag kan ta dit honom också. Det vet man ju aldrig.
Här hemma trivs han ju riktigt bra, han tycker att det är roligt med så mycket folk och stort hus att skutta omkring i. Han har blivit suverän att hoppa både upp och ner för trappan nu. Så man vet aldrig riktigt var man har honom..

Men nu ska jag iväg och kränga korv och soppa!
Bilder från både stadsfest och på min nya frisyr kommer ikväll, håll ut!

Inga kommentarer: