torsdag, juni 18, 2009

Jobb, förkyldning, Timesplitters, Körkort och Ewwe + Nelly

Ojoj, nu var det bra länge sen jag skrev något, hela två dagar! Skäms på mig.
Nej, jag har jobbat, umgåts med familj och vänner och dessutom varit lite sjuk.

Till att börja med ett stort Grattis till min coola lillebror som fyllde 18 år i tisdags och dessutom tog körkortet samma dag! Verkligen inte fy skam, han får det att se ut som att jag var jätte seg med att ta mitt (som jag om 8 dagar haft i exakt 2 år). Men de verkar ha gjort om en hel del sen jag tog mitt, nu gör de både skrivningen (som egentligen borde heta klickningen) och uppkörningen på samma dag. Så hade jag inte velat ha det. Jag tyckte det var väldigt skönt att först både köra och läsa, sedan konsentrera mig mer på läsningen och sen köra jätte mycket. Dessutom ser "körkortsintyget" annorlunda ut, Petters är mer färglatt än mitt.

Petter var så glad efter att klarat lappen så att han körde mig både till och från jobbet! Vilket gjorde att jag blev den första som åkte med honom sen han tagit körkortet. Rättvist och bra, då han var den första som åkte med mig och mitt körkort.
Att jobba går rätt bra.. Igår var ingen bra dag, det kom massa med varor och jag var väldigt trött (pga min förkyldning), men ändå bar jag in nästan alla varor själv. Det tog på krafterna kan jag lova. Vanligtvis är det roligt när det kommer varor, blir så mycket att göra. Sen har det varit tomt i butiken några dagar och det blir så fint när man får fylla upp ordentligt igen. Men denhär dagen blev jag lite less, vilket jag också är på person X.
En person som tror sig veta allt och njuter av att använda sitt "kunskapskapital" emot andra. Men, men det är inget att hänga läpp för. Det finns så mycket viktigare saker att lägga sin engeri på än viktigpettrar. Den enda Petter som är viktig är min bror!
Som jag nött timesplitters med de senaste dagarna, och vi är såååå nära att klara första banan på hard! Enligt Gustav har vi uppnått vad som kallas nördnivå då vi vet var alla gubbar står, hur många det är på varje ställe och hur vi ska döda dem för att själva ta minsta möjliga skada. Vi har till och med bestämt vem som gör vilken del av de olika uppdragen. Med andra ord skulle vi kunna spela det i sömnen. Fram till sista delen där man ska döda en helikopter...

Sen har jag dessutom hunnit träffa världens bästa Ewwe och världens bästa Nelly, två gånger dessutom! Nelly hade växt riktigt mycket sen sist och "pratade" väldigt mycket, vilket var roligt fast att man inte förstod mer än henne försök att säga "mamma". Som alltid var det underbart att få träffa dem. Lilla Tux lyckades skrämma Nelly genom att hoppa fram lite för snabbt. Men nästa sommar kommer de nog vara bästisar.
På tal om Tux, han har lärt sig något jätte häftigt! När man ska ta in honom från uteburen hoppat han direkt till luckan (men det beror nog på att han inte tycker om att sitta i bur) och sedan säger man åt honom att vi ska gå in. Då går han bredvid (strax framför eller precis bakom) mig hela vägen in i huset! Sen har han blivit proffs på att hoppa både upp och ner för trappan! Det går verkligen undan. Så man vet aldrig riktigt var man har honom, därför är det tur att han, oftast, kommer då man ropar på honom.
Nu till midsommar ska han få bo hos svärföräldrarna medan jag och Gustav, tillsammans med massa härliga människor, är ute och åker båt till Ulvön. Ska bli jätte mysigt, hoppas bara att det blir lite bättre väder.
Värmen har helt försvunnit, ute är det molnigt och 16,5 grader. Jag vill ha sommar och sola bort mitt vita brottarlinne. Enda sen jag brände mig så har det inte varit någon mer sol.

Inga kommentarer: