torsdag, mars 13, 2008

Tårta och dagsavrundning

Det blev tårta till sist, men inte helt smärtfritt.. Jag lyckades nästan bränna mig på ugnen och sen när jag skulle öppna plastburken med vindruvor skar jag mig på fingret. Inte visste jag att dom kanterna var så vass att man började blöda av dem.. (För er som inte ser det är det en stjärna, med Japans flagga som jag fick i brevet hemifrån i mitten.)
Hallonen retades också med mig genom att vara ihopfrusna till en ända klump och bara bli gegga när man försökt tina eller ta lös dem. Men allt som allt blev det en god tårta till en mysig film stund. Vi hade tänkt gå på bio och se filmen jumper, men vi missade tiden så det blev hemma myskväll i stället, fast samma film. Filmen var riktigt okej. Den handlar i kort om en kille som är en "jumper" (han kan teleportera sig) och om paladiner som försöker döda honom. Sen har vi ju självklart den givna indegrienser, kärlek! Så det blir ju en ganska given hotbild...
Men den var helt okej! (http://www.moviebox.se/film/jumper/)
För er som undrar var blommorna som jag fick idag hemifrån. Det var tio vackra tulpaner och massa kvistar av något jag glömt namnet på... Fint var det i alla fall. Det känns lite speciellt när dom ringde på via porttelefonen och sen står det en kvinna där med blommorna inslagna i svart papper och med rosa presentsnören. De står vackert på matbordet nu!
Allt som allt har jag haft en riktigt bra dag, med många överraskningar!
Tack till alla som gjort min 19 årsdag speciell! Jag är glad att så många ändå kom ihåg den!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken fiiin tårta :D / Marre