fredag, mars 14, 2008

Fotbollshelg framför mig

Nu har jag precis kommit hem från löpträning (riktigt jobbig), match (tittade på) och middag med fotbollslaget. Imorgon är det först målsättningssnack under förmiddagen, vilken jag tänkte skippa. Visst det kan vara kul, men det blir nog mycket fotboll ändå. Sen vi klockan tre ska jag på träning till halv fem och därefter harska vi äta och bowla på kvällen. Blir nog riktigt roligt!
Sen på söndag ska ulaget ha en träningsmatch som dom börjat snacka om att jag kan vara med och spela! Det skulle vara helt underbart. Fast då måste jag verkligen försöka lära mig lite fler namn. Några börjar jag kunna nu i alla fall. Alltid något..
Det hände något riktigt, riktigt pinsamt idag. Jag glömde packa ner bh:n, jag upptäckte det inte heller förrän jag skulle ta på mig den. Vilket givetvis blev lite svårt. Då jag inte skulle direkt hem efteråt tar jag och skickar ett sms till Gustav. Min underbara pojkvän går då till omklädningsrummet med en bh till mig! Tack så jätte mycket älskling. Vet inte vad jag skulle göra utan dig!
Träningen idag gick rätt okej. Det var löpning. Vi körde lite stegrings lopp, eller ja. Kan väl inte riktigt kalla de stegrings lopp efter dem vi gör hemma men. Vi började med höga knän och sen maxa. De andra tyckte det såg fånigt ut. Jag kan lugnt säga att det inte var någonting om hur vi i ruif ser ut när vi har vår löpskolning. Då kan man snacka om att se dum ut!
Vi sprang 400 meter på tid. Gick riktigt bra, blev delad "etta". Jag sprang på 1 minut och 17 sekunder. Vilket, enligt mig, är helt godkänt.
Det blev även lite stafetter, vi tränade kanske 30 minuter effektivt. Men det räckte gott och väl, jag känner redan av det i benen!
Men då man tränar är det viktigt med vila och jag tror bestämt att sängen ropade på mig!
God natt!

Inga kommentarer: