torsdag, mars 13, 2008

Födelsedag

Idag är det 19 år sen jag påbörjade min tid utanför mammas mage. 19 roliga år!
Dagen började med att jag vaknade till när Gustav klev upp, men jag somnade snabbt om. Sen klockan kvart i sex kommer han in igen med paket och fika. Jag fick tre mackor, te, juice, youghurt, araksboll, wiennerbröd och mazarin.. Jätte mumsigt!
Sen fick jag äntligen öppna paket som legat uppe på skåpet och frestat mig ett bra tag nu. Jag fick sex stycken "drinkglas" och en tillbringare av Ewwe och massa tänger av Gustav. Sånt som alltid är jätte bra att ha! Men inte nog med det, jag fick ett löfte av Gustav att han ska följa med mig på en Modomatch nästa säsong! Det ni, trodde aldrig jag skulle få med mig honom!
Men det är fortfarande inte allt, jag hade även fått post, hemifrån, från mormor och Evabritta.
Hemifrån fick jag presentkort på studentklänning och ett 2-3 manstält och fina kort. Evabritta skickade ett jätte sött kort och ett halsband. Av mormor fick jag ett fotbollskort med löfte om present då vi ses.. Vilket är lite kul med att inte fylla år hemma, man får ha en del av det roliga kvar! Efter att ha kalas på morgon somnade vi om en stund och sen vaknade jag av att dom ringde hemifrån. Jag måste ha låtit lika trött som jag var. De sjöng fint å sa grattis till mig.. Under dagen har jag fått massa sms från alla möjliga!
Det var mycket motvilligt som jag cyklade till tryckeriet i morse. Var så skönt att ligga och sova och bara ta det lungt. Jag var inte den enda som var trött i morse, engelspråkiga 15 åriga David som gör sin prao missade sin taxi så han kom också lite senare idag.
Jag satt hela dagen och skrev pizzamenyer idag. Jag är less på alla pizzerier som kommer med sina menyer. Den här var extra dryg då det var över 110 pizzor i menyn och även barnmeny, kycklingmenyer, kebab och hamburgare! Extra kul var att inget fanns i datorn så jag var tvungen att skriva in allting. Kan verkligen inte garantera att det är rätt, speciellt inte då dom kluddat på meny, högt priser, ändrat indgrienser och namn!
Samtidigt passade jag på att hjälpa till att trycka ut några ex av N'Deaye Bas diktbok..
Till sist blev jag så less att jag gjorde en bambi och satte in vid deras barnmeny. Jag snackade mycket med David idag på lunchen, vilket var trevligt. Fick veta en hel del intressant. Han kommer från Burkina Faso (tror jag det var) ett land i Afrika, han har fem syskon och har tillbringat över ett år på sjukhus ( i Sverige). Mitt i lunchen ringer min telefon. Ett nummer från Trollhättan (efter att ha sökt praktik har jag otroligt nog lärt mig riktnumret; 0520, nästan samma som hemma). Förvånat svarar jag och får veta att någon skickat blommor till mig! Vem kunde det vara?! Misstanken for direkt till dom där hemma, men jag var inte riktigt säker.. Hur som helst skulle dom komma med dem vid middagstid.. Men det bästa på jobbet var att jag fick åka hem tidigare, Robert stack iväg till någon kund så Andreas sa att jag fick åka hem!

När jag kom hem var lägenheten tom, bortsett från alla ballonger och serpentiner. Jag satte på radion och satt vid datorn. Sen kom Gustav hem vid halv fem. Han började laga mat, det blev väldigt gott, jag har aldrig fått så mycket majsgrejs för mig själv någon gång! Väldigt god pasta var det också! Det blev mycket mat så nu har jag matlådor för hela veckan! Men nu är det hög tid att börja fixa tårtan.

Ingen riktigt födelsedag utan tårta!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis grattis ^^ vem var blommarna i från ! ? // marre