lördag, mars 08, 2008

Lördag

Så, då var det väl dags att uppdatera igen då..
Det har hänt en del sen sist..
Jag har tränat med TFK två gånger och det är jätte roligt!
Inte bara det att det är stor plan och så, det är ett toppen lag också, jag kan namnen på några nu, bland annat en jätte trevlig tjej, Natta. Ledarna är också bra. Lit kul är att ena heter (och kallas) Lindberg och han gillar modo.. Ser ni sambandet. Den andra påminner utseende mässigt och lite i sättet också om den fenrik jag hade då jag var på militärläger. (Eftersom det var ett läger var han inte direkt militärisk, utan väldigt trevlig och snäll, så han ska ta det som en komplimang.)
Det är jätte skönt med stor fotbollsplan även om det innebär lite mer springande än då man är inne. Men som sagt är det bara kul och det är bra att det är jobbigt!
Just nu sitter jag ensam i en lägenhet i Trollhättan. Gustav har gått till skolan (på en lördag!) för att dra kablar huller om buller och skriva in konstiga saker på datorerna så dom gör som han vill.. Väldigt spännande antar jag..
Senare idag ska vi ta och åka iväg till Överby, köpcentrum. Där finns macdonalds vilket är perfekt då dom vill bjuda mig på två happy meal och en glass, även om man inte blir mätt på det så funkar det som mellanmål i alla fall.
Sen händer det väl inte så mycket mer idag, tror vi har tvätttid ikväll, sen ska vi (efter min begäran) se på melodifestivalen. Det är faktiskt skönt att slötitta på.
Idag är det andra chansen som alltid får mig att bli irriterad! Det är inte de bästa låtarna som går vidare. Nej dom ska mötas två och två! Det är inte rättvist! Det är ungefär som en fotbollskupp i slutspel.. Det är inte heller rättvist!
Men vilka som än går vidare för som jag skrev tidigare så har Sverige inte en chans i slutändan. Jag har redan hittat vinnarlåten, Estland!

Sen kommer det bli väldigt trångt här om två veckor. Tanken var att Hasse och Bonden skulle komma ner, men nu ska David följa med också. Vi blir alltså fem personer på 27 kvadrat! Det ni!
Fördelen blir väl att jag kan baka massa å Gustav slipper klaga på att vi har för mycket bröd..
Men nu ska jag ta och äta lite frukost!

Inga kommentarer: