lördag, mars 15, 2008

Dyngdag

Om man kunde gå och lägg sig sen vakna ett dygn senare.
Du skulle allt som hänt idag inte ha hänt! Har inte direkt varit en bra dag, även om den började toppen. Gustav hade ställt klockan på sju, eftersom vi hade tvättid idag (fast det är egentligen imorgon, så typiskt), han klev upp utan att jag märkte något. Utan jag vaknade vid åtta sen låg jag och vila/halv sov till klockan elva.. Var jätte skönt.
När jag väl kommit upp och gjort mig i ordning skulle vi gå iväg till Öb (titta på datorväska åt Gustav, hans lilla hp blir trots allt kvar). Jag packade mina förnödigheter i väskan då jag inte kunde hitta min plånbok. Jag får alltid panik och blir tok stressad när jag inte kan hitta mina värdesaker (nycklar, plånbok, mp3, kamera)! Hur som helst finkammade vi hela lägenheten! Vi kollade även i frysen, toaletten, ugnen, kylskåpet och bakom spisen.. Med andra ord, verkligen överallt. Men den stod inte att finna. Jag misstänker att den försvann någon gång under gårkvällen då jag först var på löpträning, sen kollade på en match och sen var och åt med laget. Men jag har svårt att begripa var och när den försvann, hade uppsyn över väskan hela tiden.
Nu är den i alla fall borta, körkortet, bankomatkort och allt annat som nu fanns i den! Jag har polisanmält förlusten och spärrat korten och beställt nya. Lite surt var även att korten på mina tre favoriter försvann; Gustav, Petter och Josefin. Kortet på Josefin som jag fick då jag fyllde år, så det var helt nytt! Både Gustav och Petter har i alla fall lovat mig ett nytt kort!
Resten av dagen har inte heller varit så bra.
Dagens glädjeämnen är väl att jag fick träna med A-lags delen av laget idag, fast det gick inte så jätte bra.. Lite svårt med helt nya spelare.. Lite kul var även att jag lyckades med några strikear på bowlingen med laget ikväll..
Men det kom mer otur idag. Gustav kom med cykeln för att möta mig då jag skulle gå hem. Då lyckas han med ett konststycke; trampan går sönder, hamnar i hjulet/kedjan/växelsystemet så att det slits lös! Så nu är cykeln trasig med!
Hoppas verkligen att Sportex (där den är köpt) som är mitt inne i en flyttkarusell, har öppet imorgon. Annars blir det långt att gå till jobbet på måndag, blä!
Mer trist var att jag inte ska vara med i matchen de snackat om, de fick ihop tillräckligt mycket folk ändå. Förstår ju att de hellre spelar ihop sitt lag än att låta mig vara med. Men det hade varit kul att få spela en match på fullstor plan. Har ju inte gjort det i år än..
Men nu ska jag gå och lägga mig innan något mer hinner hända!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackare. Du verkar inte ha haft en toppendag direkt. =/ Stora kramar härifrån! /Emmamma

Anonym sa...

Stackars dig! Vilken dag.. hoppas att morron dagen blir bättre ^^ kram kram // marrebarret