onsdag, mars 19, 2008

Sista dagen

apun.
På fotbollen.
Skillnaden är att fotbollen är hälsosam och dit vill jag gärna. Rökerit (alias Tryckerit) är inte hälsosamt och jag vill inte tillbaka!
På fotbollen känner man sig välkommen. Jag är dessutom välkommen tillbaka dit i höst. Så jag lovade att jag skulle spela med dem då. Så nu har man ett lag här med! Känns toppen!
Jag var inte ensam om att tycka det var skönt att apu:n var slut idag. Jag och Lovisa hade sällskap hem en bit, efter vårt förnuftiga beslut in att sluta tidigare. (Robert satt i möte och vi hade ingenting att göra så vi tog och slutade en halv timme tidigare.)
Sen fick Öb ett besök, hittade äntligen en sop till lägenheten, något både jag och Gustav har saknat ett tag nu.
Dagens fotbollsträning var helt underbara och riktigt rolig, med undantag för "kuvertet" (toklöpning). Fast det är skönt då det är gjort. Jag fick träna med A-lagsdelen vilket kändes bra. De har roligare övningar än U-laget. Vilket är synd för deras skull.
Men jag hade verkligen spelglädje idag och det gick rätt bra.
När jag kom hem bakade jag och Gustav pizza och hade fredagsmys med levande ljus och läsk, trots att det inte är fredag, än.
Men imorgon kommer troligtvis Bonden och Hasse, David kommer inte med. Det är bäst för Bonden att han inte börjar diskutera hockey med mig, för då får han sova i snön, som otroligt nog ligger kvar. Det har förutspåtts mer snö till helgen, men vi får väl se. Jag hade dagen innan snön lyckats plocka lite fler påskliljor så de står på bordet och är på väg att slå ut.
Däremot sjunger mina födelsedags tulpaner på sista versen. Trist, de blir inte så fina då de torkar heller. (Vilket antagligen gör Gustav glad, desto mindre jag samlar på mig ju bättre.. Eller inte, enligt mig.)
Jag fick två fina påskhönor i tyg av mamma idag.. Måste bara hitta lite påskfjädrar så jag kan byta ut tulpanerna mot påskris.

Har nu 4 dagar kvar i Trollhättan, 5 tills jag är hemma och 6 tills jag är i Egypten!

Inga kommentarer: