onsdag, mars 31, 2010

Idiotklassen....?

Idag var det återigen inbokat några timmar på skolan. Äntligen lektion, tänkte jag less som jag var efter hans dravel igår. Men inte då, det visade sig vara kursintro nummer 2. Inte nog med att vi inte förstår teorier, behöver pauser och är oakademiska, vi är tydligen så dumma att han behöver dela upp kursintrot på två dagar också. Jag älskar att känna mig idiotförklarad. Men nu har jag i alla fall min grupp, samma gamla härlig gäng två Idor och en Linnea. Känns tryggt, men samtidigt så skulle det ändå vara intressant att arbeta med några andra i klassen. Men fördelarna med att hålla ihop väger upp och det med råge. Jag minns fortfarande Lila Spöket grupparbetet med skräck.. Gruppindelningen var det enda vettiga på den "lektionen", men det var lite komiskt när han började prata design med oss.. Jag vet inte om jag höll med om allt han sa men.Vi slutade i alla fall några timmar tidigare än planerat, vilket absolut inte gjorde någonting.
Kusin Sara var nämligen på stadsbesök, så jag for in till stan och fördrev tiden i bra sällskap. Vi var också och fikade dyrfika på Barista. Får väl se det som en god gärning för att lindra ekonomisamvetet lite.
Nu håller jag på baka mazzarinrutor, gottigt och dessutom behöver jag en bild till kokbakboken. Jag har börjat frilägga lite av bilderna nu. Det kommer bli fint när jag väl är klar. Jag måste bara komma på hur jag ska få min inre bild att bli verklighet. Det lär nog innebär en hel del jobb, men det får det vara värt.
De senaste dagarna har jag virkat klart en bebismobil med amigurumi och dessutom virkat klart en sjal - jag ville ha ett projekt som tog lite tid. Men det gick aningen för fort. Fast det mesta av garnet jag inte vetat vad jag ska göra med tog i alla fall slut.
Slut håller också mitt lager på amigurumi ta, det är bara några stackare kvar där. Fast det gick ju fem stycken till bebismobilen och sen fick mamma i födelsedagspresent också.. Jag får helt enkelt virka fler! Ska här näst göra en påskkyckling, en ekorre och kanske sticka ett par strumpor. Jag har kommit fram till att min fingrar egentligen inte mår så jätte bra av allt virkande..

Inga kommentarer: