tisdag, mars 16, 2010

Bakning och cykeltur

Ytterligare en dag med fint solsken! Inte nog med det, Gustav är ledig idag och hemma med mig. För tillfället väntar jag på att ciabattan ska jäsa klart och Gustav ska över till macken och pumpa sin cykel. Egentligen borde ciabattan gräddas just nu, men klantiga jag dubblade alla ingredienser utom mjölet. Vilket vi inte upptäckte förrän det var dags att vända upp och ner på formen och skära upp bitar (precis innan gräddning, alltså).. Toppen. Gör om, gör rätt.
Sen blir det årets andra cykeltur! Gångvägarna är nästan helt bara och det är så gott som plusgrader! Jätte härligt. Första turen var igår, jag lyckades cykla i 0 km/h fram och tillbaka till skolan. Jag tror inte jag lyckades helt med inställningarna på min nya cykeldator. Låt Gustav gör om och göra rätt..
Jag hade egentligen inte skola igår, men jag var så nyfiken på betyget från förra kursen. Den jätte dåliga kursen med ofärdigt formulerade frågor och som enbart utgick i från böckerna. Men jag hade ändå lyckats bli godkänd, både på den hemska hemtentan och hela kursen. Mittemellanbetyget C duger gott för mig på den kursen. Väldigt skönt att slippa göra om något där!
Nu är det bara hoppas att det går lika bra på den ny inlämnade skrivningen, fast ännu bättre gör ju faktiskt inte så mycket det heller..

Inga kommentarer: