lördag, mars 20, 2010

Hunger

Nu börjar jag bli riktigt hungrig, tycker definitivt att det är hög tid för Gustav att komma hem. Men det lär inte ske förrän tidigast om en halvtimme. Kurr. Min hunger blir inte mindre av att jag dessutom håller på att laga chokladbiskvier, de är egentligen inte så goda.Utan det är Gustav som är galen i dem och jag som behöver en bild till min kokbakbok. Just nu skulle jag vilja låna egenskapen från dem som tycker om att fylla internet med bilder på deras mat och bakverk. Det är riktigt tråkigt att fota mat, men att ha foton är ett av de kriterier jag satt upp för en bra kokbakbok... Vilket i sin tur innebär att jag även måste fota dagens mat, tacos.. Suck. Jag lovar i alla fall att inte fylla ut bloggen, bilddagboken eller annat tänkbart ställe med bilderna..
I övrigt så har jag lagat byxor idag. Jätte rolig sysselsättning på en ledig lördag. Fyra par byxor har nu fått lappar och nya knappar. Ett par var mina. Värst var Gustav arbetsbyxor, sjukt svårt att komma åt att sy. Vackert kan jag inte heller kalla det, men så går det när man leker med batterisyra i sina nyaste arbetsbyxor..
Nä, nu ska jag gå och smeta kräm på mandelmassabottnarna och skära grönsaker. Semlorna ska också göras i ordning. Hej och hå, mage kurra på...

Inga kommentarer: