torsdag, september 23, 2010

Sågad vid fotknölarna - men levande

I dag har jag fått respons på båda artikelövningarna som vi haft. Det var ju inte direkt några lovord, men det känns ändå mycket bra. Det var befogad, konstruktiv kritik där jag höll med om det mesta som kom fram. Nu ska stora skrivövningen omarbetas, framför allt ska jag hitta grejen. Det är det som är det svåra, skriva är en sak, ta kontakt med människor är en annan. Men att få fram det viktiga i en kort text är något helt annat. Kort har aldrig varit min starka sida. Fast det ska det bli. Jag ska bli duktig.
I övrigt så är det rätt bra, imorgon är inga lektioner schemalagda, men om en vecka är det tenta, så plugg behöver göras ändå. Det går väl sakta men säkert framåt, i alla fall.
Helgen bjuder förhoppningsvis på en ny gratis frisyr (hårmodell). Eller gratis och gratis, den kostar mina åsikter, men jag har ändå ingen konkret tanke på hur jag vill att mitt hår ska se ut. Brorsan verkar dessutom på, så det vore en kul syskongrej... Även om kontakten med kontaktpersonen varit positiv så är det ju trots allt håret som avgör och det har de ju inte sett än.
Nu ska jag ta och hoppa lite på Gustav (medan han fortfarande är kvar) och se hur det går med middagen.
(Wow, det här blev rätt kort!!)

Inga kommentarer: