söndag, september 26, 2010

Hårmodellat och Helgen i övrigt

Vi gör så här att vi bjuder på några fula bilder också tittar vi på håret i stället för mina drogade ögon och löjliga miner. Jag har alltså varit hårmodell igen, och asymmetri var de inget fan, så det låg långa längder av mitt stackars hår på golvet.. De vill dessutom framhäva mina lockar, vilket (nästan) syns i bild grupp nummer två (uppifrån)... Dock tycker jag inte om mina lockar, så efter en dusch så var de hokus pokus borta (de fyra nedersta bilderna)!
Det kommer att ta tid att vänja sig att ha så pass kort hår och framför att allt är kort, men det ska nog gå. Som ni ser blev jag återigen rödhårig, så ja, jag kanske passar i det. Det ska bli spännande att se hur länge det sitter i, sist var ju duschvattnet rött minst en månad efteråt.

I övrigt har det faktiskt varit en bra helg, men undantag för farvälet till Gustav. Han skulle åka hemhem och jobba lite. När han åkt så bestämde jag mig för att gå ner på stan och visa att jag är emot främlingsfientlighet. När jag gick så kände jag mig väldigt ensam och kom då på att det var länge sen jag hörde något av min fina mormor. Mitt i samtalet så piper, men jag ignorerar det för att sedan upptäcka att det var Gustav som ringt. Han ringde och frågade om han fick komma hem igen! Jag talade om för honom hur korkade den frågan var och bestämde att vi skulle ses nere på stan. Så vi manifesterade en stund där och sen gick vi en liten sväng innan vi åkte hem tillsammans. Det var så skönt att få tillbaka honom. Man känner sig extra ensam när man blir lämnade en dag utan några som helst planer.... När vi kom hem så tog jag och bakade snoddas, focaccia och lagade blomkålsgratäng. Vilket jag inte hade gjort om Gustav inte varit med.
Men idag har mesta tiden gått åt till håret, men det kan det vara värt. Jag sparar ju x antal hundralappar på att slippa boka tid hos frissan. Vi fick dessutom schampoo och balsam (fast att typografin var mer än vedervärdig på dem) och "finschspray".. Tur var att Linnea kom förbi en sväng så jag fick visa henne typografin eftersom Gustav bara tycker det är löjligt. Men Linnea hon förstod mig gott och väl!
Nu ska jag hitta något skitlakan så jag inte färgar ner kuddarna jag tänkte dyka ner i!

1 kommentar:

Nordic Rockabilly sa...

Ja nog blev det rött alltid :O Fast lookin' good ;)