onsdag, september 22, 2010

Massa upplevelser

Idag har varit en spännande dag. Först så var det lite skola, olika chefer från tv4 lokalredaktion, Mittnytt, Sr Västernorrland, Öa, Tå, Sn etc, var på plats och berättade om deras yrken. Det visade sig också att jag är ganska ensam om att vilja jobba på en mindre lokal tidning. Men jag tror det är är där charmen finns, där man får temakänslan, där man kan påverka och där man får göra mycket! Vi får väl se vad framtiden har i sitt sköte.
Imorgon är det i alla fall möte med responsgruppen och sen ska jag förhoppningsvis trolla med knän så min artikel blir fin.
Efter skolan så blev det min och Gustavs premiärdopp på Himlabadet. Jag måste tyvärr säga att det är lättare att vara kritisk än positiv. Men jag tror att vi är lite för gamla och sen jämför jag med Paradisbadet som jag är uppvuxen med att ha som något att längta efter. "Magic hole" - motsvarigheten till "Magic Eye" - kändes kort och långsam. Black Hole, en rutschkana utan belysning, hel svart, med ljus och ljud effekter, var på sitt vis charmig. Men den avslutades på ett märkligt sätt med poäng som varken jag eller Gustav kunde förstå. Det kändes inte som att det var så logisk som tiden, men det vet vi inte...
Rent allmänt  var intrycket att det var litet, men charmigt på sitt vis. Det hade nog varit roligt om den supersnabba rutschkanan som folk halvt om halvt slagits ihjäl sig i varit öppen. Men den har som sagt skadat för många för att vara öppen....

Därefter bar det av till mina små älsklingar, Ewwe och Nelly. Ewwe bjöd på underbart god kassler- och makarongratäng och till efterrätt åt vi min och Gustavs fuskpannacotta, som var helt okej den med, men inte lika god som vanlig. Efter att ha busat runt och snackat strunt bar det av hemåt och därefter iväg för att visa killarna att de inte skrämt bort mig från fotbollen. Det gick inte alls bra idag, men ett mål lyckades jag peta in, så det väger kanske upp mot klantmålet jag började med att släppa in. Jag tror att det är väldigt psykiskt, går det dåligt i början och man, dum som man är, hänger upp sig på det så kommer det att fortsätta gå dåligt.
Nu är det dags att krascha i sängen och försöka avverka några till sidor i den stora tjocka boken...

Inga kommentarer: