onsdag, december 30, 2009

Jobb istället för plugg

Just nu är jag så där skönt trött utan att egentligen vara trött.. Ni vet som man blir efter riktigt skön och varm stund i bastun.. Precis så är jag just nu.
Den här dagen blev verkligen inte vad den var planerad att bli. Jag satt upp en bra stund igår, eller ja, det var till och med idag. Pysslade faktiskt med tentan så jag tycker att det var hel giltigt skäl att inte sova. Vilket givetvis resulterade i att jag tog igen de timmarna på morgonen. När jag väl vaknade vid tolvtiden upptäckte jag på sms, ett från älsklingen men också ett från chefen! När man vet att man har dagar man ska jobba blir man alltid lika orolig att man missat att komma. Bara för att det är något som jag skulle kunna lyckas med. Men lyckligtvis var inte fallet så den här gången, snarare tvärtom. Så jag svarade att det gick bra att hoppa in vid tvåtiden, men då jag sitter och äter frukost ringer hon mig och ber mig komma så fort jag kan. Så vid ettiden var jag på macken istället för hemma med skolböckerna.
Men jag har lugnat ner mig rejält då det gäller hemtentan, det kommer att ordna sig. Jag tror inte den är så fasligt svår, och om den skulle vara det så är det ändå bara 30% av betyget som bygger på resultatet av tentan. Och i värsta, värsta fall är det till att göra om den. På tal om betyg och prov, jag väntar fortfarande på resultat efter det fasansfulla praktiskaprovet vi hade på förra kursen. Jag hatar, nej, inte hatar, ogillar att det ska ta så lång tid.. Det är jobbigt att gå och vänta på något..
På tal om att vänta, jag måste vänta ytterligare en dag på min älskling. Han fick för sig att jobba över idag och jobba imorgon med. Nedrans muppar till att sälja skit på affärerna som han måste supportera. Men, men det är väl bra att han får jobba. Dessutom om det blir övertid och storhelgsob, då får han storpeng!

Just ija, imorgon är det nytt år med. Ojoj, tiden går fort när man blir gammal. Det är knappt att man hänger med.

1 kommentar:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Tack för din snälla kommentar :)

Och gott nytt år!