söndag, december 13, 2009

Rent och shopp

Idag har inte varit lika illa som igår, även om dagen har sprungit omkull mig... Just nu sitter jag väntar på att uret ska närma sig tre, för då kan jag hämta mina mattor, eller ja, jag tar med mig Gustav mattor tillbaka också. Dagen började oroväckande segt, men efter ett tag började det bli städat. Det fanns i alla fall inga silverfiskar bakom spisen eller någonannanstans, men kvartersvärden ska ändå få träffa de två vi sparat i en tändsticksask... Sen for vi iväg till Erikshjälpen där jag hittade en vacker och billig ryamatta som fick följa med hem. Jag har fått spinn på ryamattor.. Måste vara för att jag hade en ett tag på rummet hemma. Så sjukt mysiga!
Jag hittade också en adventsljusstake, inte en sån jag vill ha, som jag hade, som jag slog sönder, men en som får duga  för det här året. Ett änglaspel som låter pling, pling, pling, pling och sagan om ringen på vhs fick också en biltur och ett nytt hem. Vi hamnade också ute i Birsta och jag lyckades inhandla några julklappar och material till andra. Så imorgon blir det en tokpysseldag. Jag har mitt stickprojekt som  m å s t e  bli klart imorgon och sen en tavla jag ska bränna till mormor.. Så bilder till den har jag förberätt, kommer att bli så tjusigt. En perfekt och personlig julklapp till en underbar person. (Vågar skriva om det, för det enda mormor använder datorn till är patiens.)
Sen är vår gran så opersonligt stilren att det inte går längre, så det måste vi också åtgärda med lite pyssel. Sen ska klappar slås in och läggas under granen, så jag tror det kommer att bli fint till sist!

Inga kommentarer: