tisdag, december 22, 2009

Nästanlov

Planer verkar vara mycket bra på att ändras. Morgondagen skulle ha blivit en lugn och skön dag men inte mycket annat än packning och lite resa inplanerat. Men nu har har 10 mil i bil blivit 17 mil och den lugna dagen har bytts ut om mot en dag på macken... Så jag antar att det är bäst att lyssna på lite reklamradio ikväll så man får höra alla påhitt och flippade priser som de hittat på för att fira julen.
Imorgon åker jag tidigt till Sollefteå, lämnar Tux hos sina morföräldrar, far och jobbar, åker hem-hem och snyltar lite mat för att efter det åka till Kramfors och Gustav.. Sen blir det natt och förmiddag julafton i Lugnvik..

Det ska bli skönt att inte ha "riktig" skola på ett tag, bara hemtenta nu ju... Men det känns som om grupparbetet behöver en paus nu, känns som om det blivit aningen för intensivt. Jag hänger inte helt med på hur saker och ting ska se ut. Vilket känns jobbigt, men jag hinner kanske bli upplyst nu under breaket..
Men jag har i alla fall varit lite duktig idag, jag har nämligen gjort en klickbar (länkar mellan sidor) pdf med de grafiska arbeten jag trots alla mer eller mindre misslyckande kan visa upp... En slags virtuell portfolio, låter betydligt tjusigare än det är och utseendet på min meny och framsida behöver snyggas upp. Men jag har i alla fall lärt mig en del om acrobat idag.
Nej, nu måste jag ta tag i packningen, en bra början borde nog vara att leta reda på en bra väska...

Inga kommentarer: