fredag, december 11, 2009

Gnäll, bara gnäll

Det var just en fin start man fick på denhär helgen. Jag som trodde i morse trodde att det skulle kännas jätte bra just nu. Men inte då, skitprov, konstigt prov. Vi skulle "bara" göra några övningar och alla brukar bli godkända... Jaha, inte mycket att oroa sig för, eller?
Jag är i alla fall en av dem som inte kommer att bli godkänd.. Men lite kompletteringar är väl inte hela världen. Kursen är över nu och jag har lärt mig en hel del, ändå. Fast det gör inte inställningar i photoshop enklare för det...
Grupparbetet är också inlämnat och redovisat. Där gick det desto bättre.. Massa beröm på redovisningen, enda "felet" var kanske att bandet till medaljen hade en kantlinje.. Något ingen av oss tänkte på då bandet kom till i sist stund, men jag tror ändå att det ser bäst ut med kantlinje där!
Nej, nu ska jag tycka synd om mig själv ett tag och bara lata mig. Sen ska jag glömma dagens missöde och ha en underbar helg och ta igen all tid som flugit förbi mig. Äntligen ska jag och Gustav vara hemma en helg tillsammans, det var tre veckor sen nu. På vardagarna hinner man inte med mycket heller. Gustav går och lägger sig tidigt (då han ska upp tidigt) och jag har haft skola, fotboll och basket.

Ja, jag har börjat idrotta igen. Jag tänker inte låta skitknät stoppa mig längre. Jag mår inte bra av att känna mig lat. Kanske borde springa en sväng efter sorgetiden, då brukar jag bli på bättre humör! Om inte annat så får man ur sig frustrationen och orkar inte vara sur. Sen har man gjort något nyttigt och det känns alltid bra.

Bara för att få gnälla lite mer så hade Tux lyckats överlista Tuxbarrikaden medan jag var och misslyckades så jag blev välkomnad av två kissfläckar (en på mattan och en på golvet) när jag kom hem... Så typiskt, men i övrigt har barrikaden fungerat utmärkt. Han har inte hittat något ersättningsställe i kök och den hallbit som blev kvar så nu får han vara lös under dagarna med..

Nej, nu ska jag tycka synd om mig själv, eventuellt springa en sväng och sen ska jag rycka upp mig!

Inga kommentarer: