onsdag, juli 09, 2008

Har du ett jobb till mig?

Det är jobbigt att leka vuxen, man borde nästan få betalt för att söka jobb!
Att skriva samma sak om sig men ur olika vinklar hundra gånger är ganska krävande. Kryssa i rutor är och där.. Men vad gör man inte, jag måste ju försöka få ett jobb.
Jag fick typ ett jobb idag med. Gissa tre gånger.. Tips, gissar du på telefonförsäljare får du tio poäng..
Visst, kanske inte vad jag vill göra om tio år. Men ett år funkar det faktiskt, hoppas jag. Det är helt klart bättre än att vara arbetslös i alla fall. Jag hade tydligen hamnat i fel hög, sommarjobbare, så de ringde upp mig och bjöd in mig på en grupp intervju på söndag. Sa att jag hade lite svårt att komma då, eftersom jag bodde i Sollefteå. (Givetvis uppfattade hon jag pratade med Sollefteå som Skellefteå Sist jag var i Trollhättan frågade en i laget vad det var för skillnad.. Jo, 50 mil och ett ke!)
Hur som helst hade de läst mitt cv och tyckte det såg bra ut, de skulle höra av sig till hösten sa de.. Så jag hoppas att de gör det.
Jag har även sökt jobb på McDonalds och lite annat idag. Jag har skrivit in mig fullständigt på arbetsförmedlingens hemsida och varit in och fått hjälp här i stan. De tyckte mitt cv såg bra ut, så vi får hålla tummarna att fler håller med. Speciellt de som kan anställa nya..
Nu har jag gjort vad jag kan här hemifrån, så får jag väl jobba mer på att hitta jobb när jag väl kommit ner..
Jag ska hemsöka alla affärer i hela stan!

Önska mig lycka till!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till vännen! När flyttar du? Jag kommer ju sakna dig något abnormt! >_< Kramkram

Anonym sa...

Du är så duktig! Jag blir riktigt inspireradn Rebban! Vi får höras när du kommer ner! Kram kram från en som jobbar natt!

Anonym sa...

Från din kusin som inte tycks kunna stava....