fredag, januari 22, 2010

Städning, lite plugg och skoj

Skavsåret verkar vara väldigt ihållande. Vissa stunder under dagen har jag haltat! Det är ju helt absurt! Men till sist blev jag less på att sticka sönder och torka klet så jag klippte ett hål i blåsan istället. Jag fattar inte att nålstickshålen kunde läka ihop så fort... 

Lite städning har jag i alla fall gjort så jag och Gustav kanske får lite tid att göra någonting mer spännande i helgen också. Jag har läst igen det jag borde jag ha läst igår (tänkte försöka läsa 50 sidor varje dag), men dagens läsning sparar jag till senare. Jag tycker inte riktigt om boken, texten känns så självklar att jag inte kan ta till mig det som inte är självkart i den... Öhm..?
Men det är mindre än 50 sidor kvar i den, så förhoppningsvis läser jag ut den i kväll, utan att somna.
Just nu sitter och tränar mig inför mitt framtida jobb. Visst låter det bra, betydligt bättre än det egentligen är. Men jag virkar i alla fall inte. Istället är jag virtuellt kreativ och försöker måla, rita, illustrera, (vad heter det egentligen när man sitter i datorn?) en lite bild som ni får se efter 5 februari. Mer än så säger jag inte, jag har nog redan nu sagt för mycket... Ooops.

Inga kommentarer: