måndag, januari 18, 2010

Nya tag

Nu är jag tillbaka i verkligheten efter en härlig helg i Lugnvik och närliggande trakter.. Vi åkte hem till Gustavs föräldrar på fredagkväll. Umgicks med dem till lördag förmiddag då vi åkte i väg till ena bonderiet (Gustavs sommarjobb-ställe), medan jag klappade kalvar och kvigor så lagade Gustav vår stackars bil som varit för närgången med ett räcke (mosat ena lyktan/lampan). Sen fick jag träffa alla små glada och hoppa vovsingar också (cocker spaniel). Sen bar det vidare av mot Hasses stuga för att kompensera för det uteblivna nyårsfirandet. God mat, som alltid där ute (klyftpotatis/hasselbacks med fläskfilé), bad i grytan och filmmys. Samma som vanligt och lika trevligt som vanligt. Jag passade också på att lära Patti att virka. Sprider denna mörka besatthet vidare..
Jag undrar dock hur mycket det kommer att bli nu de kommande veckorna. Har sett att vi bara har tre lektioner per vecka och lektionerna är ungefär 2 timmar långa. Sjukt lite! Dessutom verkar kursen vara något i stil med det jag läste i Göteborg. En av böckerna är till och med samma. Men det är tre andra som jag måste lägga beslag på. Känns lite jobbigt med så mycket böcker, jag är inte så bra på sträckläsning, i alla fall inte då det gäller facklitteratur.. Men det ska nog kunna gå ändå..

Imorgon ska jag till Ewwe och fortsätta med förvandlingen av deras klädkammare till barnkammare. Imorgon är det dags för pensling med färg. Ikväll ska jag till Linnea på god middag, så fylla ut tiden ska nog inte bli att fylla ut all tid man suttit och kräks över grupparbetet... Som om inte det vore nog så har jag och Gustav även köpt biljetter till Modo-Timrå, så på torsdag bär det av till Övik. Så härligt, var över ett år sedan jag var på livehockey nu och det är inte acceptabelt.
Dessutom har jag varit in på bibblan och beställt en virkbok jag får hämta på torsdag.. Det ska bli skönt att bli lite mer obunden nu!

Inga kommentarer: