onsdag, november 18, 2009

Turbulens

Vad tiden bara springer iväg. Man hinner inte med någonting, känns det som.. Sen när det väl blir någon minut över så är man för trött för orka med någonting. Eller överhuvudtaget komma på vad man vill, ska och borde hinna med. Strukturen har krupit ner i samma hål som mina fluffiga vardagsmoln jag brukar sväva omkring på. Vet ni vad, jag vet till och med vad som är boven i dramat. Men vad hjälper det då man inte kan påverka himlens gråa regnfyllda moln som knuffar undan mina lila små moln..
Så nu väntar jag mest på bättre väderlek, lite snö vore inte fel fast att jag då kommer bli ruinerad på alla bussresor jag måste göra. Jag har provat att åka buss både idag och igår, även detta regnmolnens fel, blöta fötter (som man bland andra kroppsdelar får då man cyklar) är ingen hitt, och det funkar riktigt bra.

Jag håller på dyka in i en helt ny värld som jag tidigare bara skrapat på ytan av. Dessa världar heter Illustrater och Photoshop. Jag vet inte vad som är roligast, men Illustrater känns på något vis enklare. Det är enklare för ögat att avgöra vad som är fel och sen rätta till det.. Men det är väl en övningssak och kan bero på att Illustrater liknar mitt älskade Indesign..
Jag ska jobba/öva vidare med Granvågsvapensköld och mitt flippade kollage!
Jag kan bara säga att jag älskar alla snabbkomandon som jag undan för undan lär mig. Så skönt.

Gustavs födelsedag igår får ändå beskivas som lyckad trots att lärarna glömt några siffror på schemat så jag slutade senare än tänkt.. Jag och Jocke som var här på snabbvisit grattade med 8 olika hembakade kaksorter (och där har ni måndagskvällens aktivitet) och paket. Alla paketen blev öppnade, men alla kakor blev inte uppätna... Kakkalas någon?
På kvällen gick vi och åt kebab sen blev det tårtkalas. Men även där är det massa kvar..
Idag invigde Gustav den massiva stekpannan han fick av mig och den var till belåtenhet. Så det får ses som en bra present!
Nu ska jag virka några svampar till, men sen får det banne mig räcka med svampar. Börjar bli småless på dem nu...

1 kommentar:

Boggey sa...

Illustraitor är enklare för dem som aldrig har hållt på med dessa förut och det är ju så klart lättare att man kan skala om bilderna till önskad storlek, som du inte kan i PS. Själv är jag väääldigt van i PS och hade svårt med Illustraitor.