torsdag, november 05, 2009

Bestämning och Loppisrunda

Ey, imorgon smäller det! Jag har tvärbestämt mig nu. Håret ska bort! Eller inte helt bort, men mycket i alla fall! Jag längtar massa. Har hört mig för med några underbaringar jag litar på och tycker har snyggt hår, så jag tror mig ha en fin plan nu. Nu har jag plockat fram ett antal bilder som jag får visa så ska det nog lösa sig! Håll tummen för att det finns någon drop-in tid åt mig..
Ska bli jätte kul att få ordning på håret igen, eller ordnad ordning kan man nog kalla det jag vill ha.

Denhär dagen har varit trevlig, sovmorgon, lite stress och  därefter en trevlig loppisrunda med Ida, stackars Linnea var huvudsjuk. Fast vi hade inte haft något emot lite sol.. Nu fick vi ta bilen istället.. Några fynd lyckades jag med, men långt i från allt på listan blev avprickat.. Inte ens en virknål fanns det åt mig, sörjer fortfarande min 2,5s plötsliga avbrytning...
Men jag har lyckats pyssla ganska bra ändå. Idag har jag sytt en vetevärmare åt Ida och igår blev snögubbe 1.2 framtagen, nästa version blir nog perfekt! Något att pyssla med i helgen då jag följer med Gustav till Kramfors och sen Lugnvik. Ska bli kul med en minitripp, var ett tag sen jag var hemma hos hans föräldrar nu så..
Nä, nu är det sängdags så jag orkar med allt imorgon. Det är examination på Power och basket på kvällen med..

Just de, idag var det fotboll. Jag var enda tjejen och hade extra handikapp då jag glömt mina fotbollsskor hemma! Det är sjukt vad man glider och har dålig kontroll i vanliga skor.. Så det gick inte allra bäst för mig idag, en assist och typ två mål bakåt då jag stod. Men några räddningar som nog överraskade killen som ville styla lite lyckades jag med..

1 kommentar:

Linnea sa...

Huvudsjuk! Älskar ordet! :D