söndag, november 08, 2009

Åter i Sundsvall

Nu är jag hemma i Sundsvall igen och har hunnit med en hel del! Stoppat Gustav i sängen, bakat bullar, misslyckade muffins och linfrötekakor, spelat fotboll, lagat mat och sorterat in alla nya garner!
Vi hade det bra i Lugnvik och firade Gustavs pappa lite. Sen har vi myst framför tv:n och jag fick massa garn från Lena, mest bomullsgarn. Hur mycket som helst, massa underbara färger som ska omvandlas till tawashi inom snar framtid!
Tawashi har jag hunnit med tre stycken under helgen, helt godkänt.

Fotbollen gick riktigt dåligt idag, gjorde ingen nytta alls, med undanatg för de gånger jag värmde bänken. Muffinsarna blev brända och jävliga, dels på grund av snabbvärmen men också för att de var för länge i ugnen. Sen fick jag för mig att jag skulle göra jätte stora och dessutom utan pappformar i muffinsplåten. Det var inte heller någon bra idé.
Nu ska jag bara se klart på grannfejden och sen är det dags att ladda batterierna för morgondagens kursstart; Bild och Illustration. Jag hoppas det blir roligt för jag är verkligen dålig på att rita/illustrera men också på att fota.. Så jag kanske kan lära mig något!

Inga kommentarer: