onsdag, november 04, 2009

Lokalkännedom och pyssel

Hej och Ho vilken dag! Började tidigt med en tallrik risgrynsgröt. Till skolan för att titta på gruppen-vi-ska-vara-responsgrupp-till arbete, vilket var fint. Skrev ihop synpunkter på det samt en lista med lite minnesanteckningar inför vår redovisning. Därefter blev det cykeltur och promenad med Gustav inne i centrum för att bättra på vår lokalkännedom. Jag har dessutom fixat nya kuddar till hjälmen nu, men ursch vad hemskt det var! Jag var in på Tema Sportia och frågade en kille där inne. Det fanns inte men han hade några puffar han klippte till medan han flörtade med mig. Ni anar inte hur mycket jag önskar att Gustav hade följt med mig in, men han ville hellre titta på mobiltelefoner. Den här killen frågade massa saker, sa överlägset om allt och ville ha en puss till påsk, gå och ta en kaffe (blä, på både honom och kaffe) och sa att jag var söt. Jag kände mig riktigt trängd och kommer inte att gå dit ensam igen.. Visserligen fick jag puffarna gratis, så det var ju lite tröst.
Dock funka de inte så bra så jag måste nog söka vidare ändå..
Jag har blivit en riktigt duktig hjälmanvändare nu, så duktig att det kändes skumt att inte ha hjälm då jag cyklade (på mammas cykel) hem från jobbet!
Känner mig riktigt stolt även fast att jag ser ut som ett ägghuvud i hjälmen.

På tal om huvud, det är dags att klippa mig igen! Så nu ska jag börja söka efter passande frisyrer. Om någon tycker något så hojta gärna till!
När vi kom hem från vår sightseeing så åt vi lunch och sen började jag mina pysselförsök. Sy hjärtan, det gick inte riktigt så bra som jag tänkt. Jag provsydde säkert 7 gånger innan jag fick till en någorlunda och då kunde konstanter att jag måste göra om min mall... Jag gav upp då och virkade en snögubbe i stället. Det blev några ändringar i mönstret, men det blev bättre. Några ändringar till så kommer de att börja massproduceras inför julmarknaden familjen ska på. Luffarfamiljen som Petter nu döpt om oss till...
Bara för att luffa lite mer så jag på loppisrunda i morgon med mina underbara tjejer!
Ska bli så skoj, jag har en liten checklista med prylar jag ska leta efter. Virknål nummer 2,5 står mycket högt upp, virkade ju av den... Det ni, det är äkta!

Inga kommentarer: