fredag, februari 19, 2010

Åter i Sundsvall

Så otroligt skönt, jag lämnade in hemtentan igår. Visserligen inte helnöjd, men jag hade fått nog så nu får det bära eller brista... Blir det komplettering så ska jag se till att mailbomba "Voldermort" tills jag fått alla frågetecken kring frågorna uträtade till utropstecken.
Idag hade jag bara tänkt vara hemma och vara kreativ. Just nu håller jag på sy några örngott, ska bara komma på något roligt att göra på baksidan. Men jag har några idéer, så jag ska bara få Gustavs skrivare att samarbeta. Det fina i kråksången är att han delat ut den via nätverket så jag ska kunna skriva ut utan att ha sladden i. Problemet ligger i att jag tror vi har en osynlig signalkäkande fågel som flyger om kring och äter upp mina skickningar. Jag hade samma problem igår när jag skulle skriva ut hemtentan.

Tiden hemhemma var skön, även om det var svårt att skjuta undan tankarna på tenteländet. Jag hann åka i backen två gånger, åka spark med mamma och skridskor med pappa. Jag blev påmind om varför jag aldrig började spela hockey när jag blev helt galen i Modo. Jag kan ju knappt få stoppa på skridskorna och än mindre hantera en klubba. Tur att Långsele är gles befolkat, det var bara en enda (förutom pappa) som fick möjlighet att skratta åt mig...

Nej, nu ska jag ta och fortsätta kämpa med skrivaren...

Inga kommentarer: