torsdag, februari 02, 2012

Tusen intryck

Information overload.
Nu är snart första veckan på praktiken till ända och jag börjar väl finna mig lite till rätta. Även om jag fortfarande går vilse när jag ska till t-centralen (som bara ligger ett kvarter bort från Dagens media). Men på något vänster lyckas jag alltid gå raka vägen på morgonen och det är viktiga.
Men det har verkligen varit mycket på en gång. Ny stad, nytt boende, ny redaktion, ny, ny och ännu mer nytt. I måndags varit det deadline på papperstidningen som kommer ut varannan vecka. I tisdags var det Dagens media mingel direkt efter jobbet. I går var det möte om en undersökning som gjorts om tidningen och hemsidan och i dag stack hela redaktionen till Krakow, Polen. Så i morgon är det jag och Elin, en fd. praktikant som äger stället. Det ni.
De första dagarna var väldigt stapplande, jag fick inte tag i folk (aj, aj, fy på mig) och det gick allmänt kackligt. Men i dag har det gått betydligt bättre, jag har fått ifrån mig sex webbartiklar. Från SAS, till SJ och vidare till OS och Slitz. Känns inte allt för pjokigt. Ännu häftigare är att folk faktiskt kommenterar och det är jag inte riktigt van vid.
Bara för att göra det ännu värre med allt nytt har jag bestämt mig för att ge twitter en chans. Det känns som om att det är hög tid för det.
Nu ska jag ta och sticka lite mer på mina (blivande) urtjusiga spetsstrumpor i ullgarn. Det blir inte så mycket stickande som planerat på tåget eftersom de råkar vara proppfulla mest hela tiden. Var tusen kommer allt folk ifrån och vad gör alla här?

2 kommentarer:

Sarah sa...

YOU GO GIRL! :D

Josseposse sa...

Heja heja!