torsdag, februari 23, 2012

Besök, träning och lillsessa

Hej och hå.
Nu var det ett tag sedan jag skrev, eller ja, åtminstone här. På tidningens sida skriver jag varje dag. Vilket nog är en orsak till att det blir mindre här. Jag får skriva av mig på jobbet. Dessutom har jag försökt trolla ihop lite sommarjobbsansökningar. Men förra veckan roade jag mig med att hosta, äta halstabletter och dricka flera liter te och vatten. Som sagt så var det inte utan anledning jag tappade rösten mitt i en intervju, nåja, det blev slutet på den intervjun. Så x antal pass blev inställda och jag sova väldigt mycket. Det är inte kul att vara tillräckligt frisk för att jobba men för sjuk för att träna. Då är jag nästan hellre jättesjuk halva tiden och sedan frisk. Komprimera ihop det lite.

Till helgen var jag någorlunda frisk igen. Då fick jag dessutom besök av fina mamma. Vi var på symässa tillsammans. Jag köpte inte så mycket roligt, några mönster, säkerhetsögon (som jag ska börja testa) och tre garn nystan, varav två köpte jag för att få lära mig nya tekniker. Jag lärde mig dubbelvirkning och hur man kan få krokning att se annorlunda ut. Just de kunskaperna var det bästa på mässan. Mamma gick en sykurs och fick sy en häftig kudde medan jag virkade. Vi var på en pärlkurs tillsammans och gjorde varsin igelkott. Det var rätt roligt det med.
Vi var dessutom och såg Davids opera igen. Den var bättre nu, framför allt för att jag hade grundstoryn klar för mig.
Min fina plan var att mamma skulle bo på ett vandrarhem ett stenkast i från mig, jag får inte ha gäster där jag bor. Men när vi kommer dit kryper det flertalet silverfiskar på golvet! Inte okej. Så som tur var så hade den andra inneboende precis flyttat ut och mamma fick låna hennes rum. Men det var inte så konstigt att silverfiskarna trivdes, riktigt skräpigt på rummet. Det är väl det minsta man kan begära att det inte kryper djur på golvet som dessutom gärna får vara dammsugit åtminstone.

Den här veckan har gått åt till träning. Jag har hunnit med Bodycombat, Bodypump, Shape, Core, CyclingPulse och CrossTraining. (Nej, kusin jag har inte provat Bodybalance, än. De verkar bara gå när jag jobbar, så vi får se hur det blir.. Får hålla utkik helt enkelt!) Ja, jag tror det är sunt med hur många pass som helst och helst två gånger per dag. I dag var jag tvungen att ställa in mitt fjärde pass, Box, för jag hann inte med tåget som jag planerat.
När jag lämnade hemmet i morse vid sex hade jag tre måltider med mig, frukost, lunch och middag. Jag har inte riktigt lyckats planera mina måltider fullt ut än. Men jag jobbar på det. Mycket tyder på att jag kommer äta middag på jobbet där den underbara uppfinningen micro finns. Jag förstår inte hur man kan klara sig utan micro, men tydligen finns det sådana människor med... Det känns lite som en tidsfråga innan jag köper en egen micro och har på rummet.
Jag lagar mycket mat när jag väl lagar något, så jag har massa plastpåsar i frysen med i princip samma sak i alla.

I dag har min dag som de flesta andra mediemuppars bestått av lillsessan. Två artiklar med det temat har det blivit, en om skvallerpressens glädje och en om annonsörer som offentligt gratulerar dem och försöker kränga någon extra pryl.. För övrigt tycker jag synd om ekots reporter som just denna dag råkade ut för teknik strul under Daniels presskonferens och inte fick sin inspelning...

1 kommentar:

Johanna sa...

Fint att du håller mig uppdaterad om träning och annat!