tisdag, april 05, 2011

Plu zzZZzz gga....

Ny vecka nya tag. Jo visst. Här skulle det pluggas, men nej. Som vanligt så var mina ögonlock för tunga. Det är ju så mycket roligare att virka figurer...
Min helg var fin, fast vädret var det tråkigaste på länge. Så det blev inte mycket utomhus. Jag och Gustav cyklade bort till hans nya jobb för att mäta tiden. Sen blev det en sväng på Ericshjälpen också. Men förutom det har vi mest varit inomhus. Mamma och syster har varit här och hämtat bilen samt fikat lite. På söndag fick jag träffa mina två favoriter också, Ewwe och Nelly. Nelly hade talat om för mamma att "Bäcka saknade henne", så det var ju inget tal om saken. Hon är väldigt facinerad över Tux, så länge han håller sig på avstånd. Kommer han för nära vågar hon inte vara på golvet utan ska lyftas upp.
I går var jag och Gustav på basket, Dragons sista och direkt avgörande match mot jämtarna. Drakarna tog ledning redan i första halvlek-period-kvart eller vad det nu heter i basket. Det är en ganska speciell känsla att se en sport man inte kan reglerna i. Det är bara att lita på att domarna vet vad de håller på med. Men med tanke på att de springer i äckligt tajta kostymbyxor, så vet jag inte så säkert... I fotboll liknar ju domarens kläder spelarnas, varför gör det inte det i basket? Det finns ju en anledning till att de har säckiga shorts, typ för att de går att springa i...?
Men man ska väl inte förstå allt här i världen antar jag.
Fotboll hann jag också med i helgen. Det märks hur man blir sämre och sämre om man jämför när jag spelade på riktigt. Det är pinsamt hur snett bollen går i bland. Men kul har jag..

Nu har alla mina artiklar från Dagbladet blivit publicerade. Dock var det fel namn på den ena, vilket känns lite tungt. Men jag orkar inte tjafsa för det. Det är en av sexton, så jag får väl leva med det. Jag har stryker över det felaktiga namnet i min tidning och skriver dit mitt eget. Jag vet att jag skrev den och det är det viktigaste, även om det är en liten besvikelse. Det var den andra artikeln jag skrev på Dagbladet och en av de längsta. Hur som, nu ska jag gå och köpa dagens tidning! Kanske borde slänga ett getöga på St också, de ska ju ha gjort om layouten och fått bättre tryck...

Inga kommentarer: