lördag, april 26, 2008

Skohornet

gick av.. Men vi har hedern i behåll!
För er som inte var med snackar jag om mittinatta, innebandyturnering. Jag, Per, Kicki, Hasse (eller var det Haase?!), Moberg och Bosse bildade laget; "Skohornet gick av!" Trots att vi hamnade i den "lättare" gruppen gick vi inte vidare. Tråkigt nog vann vi inte en enda match. Men vi sålde oss inte billigt i alla fall. Dessutom hade vi riktigt roligt. Speciellt då vi gjorde våra vackra tröjor. Hasse stavade hela lagnamnet rätt, men missade på sitt eget namn! Haase!
Vi var ett riktigt härligt gäng; En tennisspelare, en fotbollspelare, en simmerska, en bildoktor, en fd hockeyspelare och en byggarbetare!
Men vad vi kämpa och slet! De flesta vi mötte hade minst två avbytare till samma plats, vi hade en. Fast det är ju givetvis roligt då man får spela mycket! Extra kul var att jag lyckades göra ett mål i sista matchen, jag som inte kan sikta! Sen råka jag tackla ner några killar också, fast jag hädde nog ner mig själv minst lika många gånger. Mina knän är röda idag, jag älskar att ramla på gympagolv, brännmärken is the shit!
Tack för en underbar kväll, Skohornet!

1 kommentar:

Anonym sa...

HAha, vi var bäst av alla, tycker jag ;) hihi