söndag, april 20, 2008

I natt jag drömde..

..något jag aldrig drömt förut.
Jag drömde verkligen något konstigt. Jag var i en stor sal med massa studenter, men bara teknikarna som hade sina mössor (de blåa), fast vi andra hade våra vita mössor med. Sa jag att det var en väldigt knepig dröm?
Hur som var vi i ett konstigt rum, med massa stolar och bord, som en stor studentbjudning. Jag kom först in i rummet och valde fel bord, så klassen blev splittrad. Sen hamnade Petter och Pappa vid mitt bord. Jag satt vid ett annat bord och pratade med en liten tjej. Sen flyttade jag tillbaka till det andra bordet. Åh, mitt i alltihop befann jag mig i ett annat rum med Zara, Linn W och Anna S. Men Anna hade en Zara mask på sig och tvärtom om, fast det tala de om för mig. Sen hade Linn en plastkropp på sig (naken) sen var det massa sträck i den där den gick att öppna Där tryckte de in en tygdocka. Sen skulle de till sjukhuset och "föda" dockan.
Sen vaknade jag till och ville inte somna om igen! Minst sagt knepig dröm, men välkommen till min hjärna! Den bjuder jag på!

En till studentdröm jag kan bjuda på...
Jag kom tillbaka från Egypten, sitter inne i rörligbildredigeringsrummet. Det var knappt hälften av klassen var där, trots att det var studentdagen. Ingen var heller uppklädd och våra handledare var inte där, utan vi hade Perra. Han hade varit i Thailand och vi skulle se vem som var brunast. Men vi hade olika nyanser så det gick inte att säga. Men som sagt det var också en knepig dröm! Fast jag minns inte riktigt allt...

Keep on dreaming and smile!

3 kommentarer:

Kicki sa...

Japp, vi kommer äga hela mittinatta :D:D haha. jag skriver en låt som projektarbete :)

Zara Jämtin sa...

haha fan vilken bra dröm ;P

Anna Sjölander sa...

hahaaa.. Vilken jävla dröm! :P