torsdag, april 17, 2008

Nedräkningen har börjat!

Ojojoj, vilken dag!
Minsta sagt har gårdagen satt sina spår. Men vad kul vi hade. Jag börjar förstå det där treorna sa när jag gick i ettan; "Mp bäst på fest!"
Det var vi verkligen, fy fan vad kul vi hade! Jag tror att klassen hade bättre närvaro än vad vi brukar ha på lektionerna... 16 av 24!
Jag tror Rebecka blev rätt nöjd med att jag "tvingade" ut henne ändå. Efter skolan åkte vi med Öjje vi hem till Cd. Lyssna på musik, åt mat, gosa med katterna, prova kläder och allmänt gjorde oss i ordning. Sen kom Rickard, Robin, Linda, Örjan och Joniz. Vi hade riktigt roligt! Hur skulle det kunna vara annat med dessa underbara människor! Efter några timmar med hallonsaft blev det dags att förflytta sig mot den riktiga fest, på Gladan. 50-dagar-till-studenten-fest. Annars skulle jag nog aldrig komma på idén att gå ut på en onsdag. Det som brukar dröja bra många veckor mellan gångerna jag går ut (på lördagarna). Hur som, ångrar jag det inte.
Väl inne ägde vi dansgolvet och jag träffa massa andra trevliga (trots att de inte går mp3) människor.
Men jag tror att 3 ½ timme är lite för lite sömn. Men så går det när man bor några mil från skolan och festligheterna..
Jag ville verkligen inte kliva upp, trots att jag inte var bakis. Lätt huvudverk i bakhuvudet, men det märks när man inte brukar ha huvudverk. Trött var bara förnamnet på vad jag var. Jag somnade till och med till i soffan på media, har aldrig hänt tidigare! Men jag hann inte sova länge innan Rickard kom. Förvånansvärt var hela rbgänget (rörlig bild) på skolan idag, men det var väl bara Lars som var riktigt pigg. Men vi fick ringa och väcka Robin, som inte skulle ta bilen utan gå till ställverket (fick senare veta att han sagt träningsverk. Vi hade pumpinggympan å killar är ju så kaxiga när de här på vikter.. Jag känner inte av någonting. Fotbollsträningen kanske funkar...)
I dag var ingen rolig dag, vi skulle filma nyheter.. Vi tog en om att sälar får fångas levande i samband med laxfiske. Menar dom att det är okej att dränka den stackars gråsälen?! De andas faktiskt luft, vilket inte laxen gör.. Hm...
Hur som blev det en låååååång promenad, vilket ingen av oss uppskattade. Nyheten blev inte speciellt bra eller välgjord. Men ja, sånt händer det med.
Jag hade i alla fall kul igår! Skål på det! Om studenten blir hälften så bra så kommer det vara toppen!

Älska min klass!

Inga kommentarer: