lördag, juli 04, 2009

Fika och Fyrkantiga ögon

Idag har jag också varit med kompis, vad härligt att ha mitt "gamla liv" tillbaka! Hitta på saker och träffa härliga människor! Idag var det Marielle som var inplanerade, efter några sms. Vi bestämde oss för att göra Risön osäkert, men regnet satte stopp för våra planer. Iställer blev det försenatfödelsedagsfika och lite shopping. Jag hittade lite fotsalvor och lite organiseringsgrejer (en väggklocka, pärm, plastfickor och register till pärm). Så nu ska det bli ordning bland mina mönster, jag måste bara komma på något bra sätt att kategorisera mönstrena nu, finns så många som passar in på olika. Tex kaninen jag virkade till Nelly, ska den vara under "gosedjur/leksaker" eller "Högtider"....?
Funderar på något system där jag har mönstret på ena stället men listar det på det andra. Någon som sysslat med arkivering som har något bra tips?

Jag passade också på att inviga mina nya skor. De är som ett par ballerina skor, men samtidigt lite joggingskostuk. (Hittar ingen bild på dem, men det kommer kanske?) Hur som fick jag skavsår, i övrigt var de sköna! Lagom varma, ett par perfekta sommarskor.
På kvällen har jag testat ett hårborttagningsmedel på mina ben, det funkade väl si så där. Jag kanske hade fått för långt hår, men det sista får jag ta bort med hyvel imorgon. Det var ju en halv miljon olika avrådningar, använd endast en gång per 72 timmar, testa på lite yta först (bullshit!) osv osv.... Jag måste nog testa medlet några fler gånger innan jag bestämmer mig i fall det är toppen eller botten.
Sen har jag försäkrat mig om fyrkantiga ögon och ett våldsamt beteende, det är väl det man får av skjut-tvspel? Timesplitters 3, går väl inte så jätte bra. Vi gav upp efter ett tag och körde Capture the bag och andra små spel som gick ut på att döda de andra laget. Självklart ägde jag och Petter!

Nu ska jag sticka några varv på strumpan och tagga för imorgon! Morgondagen kommer att bli toppen, eller hur Häxan?!

Inga kommentarer: