söndag, maj 18, 2008

Härlig Helg i Sundsvall

I helgen har jag varit hos min bästis i Sundsvall, Ewwe (och Andreas förstås). Fredagen var myskväll i soffan, vi såg på talang och blev glad för att rätt talanger gick vidare, lilla sångfågeln Zara och bollartisten Johan!
På lördagen var det dags för det omöjliga uppdraget, hitta en sudentklänning som jag kunde vara nöjd med. På något vis lyckas jag alltid tycka att det som är mode är fult, jag är så less på det här 50/60-tals modet som är just nu att jag skulle kunna spy. Det är nästan omöjligt att hitta något man kan känna sig bekväm i numera. Kanske därför det tog fem timmar innan jag köpte en klänning också. Vi gick igenom varendaste en av alla klädaffärernaBirsta city. Till sist blev det den första klänningen som vi tittade på. Det fanns inga som jag riktigt föll för..
Det blev inte så mycket fynd i övrigt, bara ett linne och lite hårsaker och örhängen till balen.
Något som däremot var riktigt lyckat var att jag träffade Kiwi och Ann på bussen! Hur stora är oddsen, det går en buss till varje timme... Väldigt roligt i alla fall, var så länge sen jag träffade dem. Idag, söndag, var det hemresa och match! Gick helt okej, självklart är det lite bökigt att spela med de som man inte tränar med. Men alla skötte sig riktigt fint och vi vann med 5-0 mot högkusten. Jag har blå naglar, blåmärke på låret, lite ont i maget, vaden och foten (ben i magen, stämpling på foten, och spark i vaden).
Kortfattat en trevlig helg i gott sällskap!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inget fel på 50-60talsmodet! ^^ Det är det enda rätta på cruisingen eller i raggarbilen. ^^ Dessutom är de oftast smickrande för figuren ^^

Nordic Rockabilly sa...

jag älskar modet som råder just nu! :P

fast det är väl enda gången jag gillat modet rätta säsongen, lät lite smärtsamt det där med att traska omkring en hel dag i Birsta och sedan spela match och bli massakrerad...

hoppas du läker :)