söndag, maj 04, 2008

Dagens I-landsproblem


10 olästa mail! Dessutom från mailadresser jag vet vilka det är. Inte bara reklam!
Åh, vad roligt kanske någon som vill mig något.
Och ja, det är det väl på sätt och vis också. Skriv ditt namn på den här listan, skicka dethär mailet vidare, skicka en tanke till din nära, msn kommer kosta pengar....
Jag hatar kedjebrev, ändå envisas de med att komma till mig.
Msn kommer inte börja kosta pengar, de tjänar mer på reklamen. OM det skulle börja kosta skulle msn själv meddela det. Ett kedjebrev där det står; "Hej. Det är Blaha Blaha från msn och..." Varför skulle ett så stort företag använda sig av något så opålitligt som kedjebrev?!
Skicka din vänner en tanke. Visst, fin idé. Men hur värmande är ett kedjebrev, inte det minst personligt! Många skulle nog uppskatta ett "Hej! Hoppas du haft en trevlig dag. Det tycker jag du är värd.." istället. Något personligt, inte ett massutskick.
Skriv ditt namn på den här listan och skicka vidare. När ser man någonsin resultatet av vad som verkligen blir av listorna?! Hur vet man personen som skicka ut det ens är seriös?
Men värst är nog mailen som påstår att om man inte skickar det vidare kommer en massa hemska saker att hända mig. Jag har struntat i massviss av kedjebrev, och ja, I still alive, min pojkvän älskar mig fortfarande och jag har inte blivit av med någon kompis, jobb eller dylikt.
Tro mig, de mailen är bara bullshit!
Ungefär samma sak är det med mail man bara ska skicka vidare så ger det pengar någonstans. Haha. Stackars stackare som går på det. Det är tekniskt omöjligt att kontrollera om mailet vidarebifogas eller inte! Det finns ingen som kan avgör till hur många mailen skickas, alltså kommer inga pengar att skickas heller.
Gör samhället en tjänst, sänd dina kedjebrev endast till papperskorgen!

3 kommentarer:

Nordic Rockabilly sa...

Död åt kedjemejlen!

Anonym sa...

Så sant så sant! Själv brukar jag, om jag hittar ett kedjebrev som faktiskt är rätt så bra, skriva om det till min stil och sedan skicka till vissa UTAN krav på att de ska skicka tillbaka. En kompromiss så att säga. :)

Anonym sa...

Håller med helt!
Hatar alla kedjebrev det är så jobbigt när man får dem...
Jag slänger dom direkt.
Om det inte är såna där med roliga bilder! Dom är rätt kul, men dikter o skit slänger jag.