måndag, maj 09, 2011

Super -snabba, -smarta och -smidiga

Min mobil är underbar. Jag älskar den! Men jag måste vänja med att #0* inte sitter under 789 utan vertikalt längs till höger. Det går oväntat bra, ge mig en månad så kan jag smsa utan att titta på skärmen igen. Det är små häftigt att surfa via telefonen också. Fast det är lite små drygt att klicka. Jag gjorde misstaget att göra en enkätundersökning via telefonen, det var inte bara smådrygt utan jättedrygt.
Förutom njutit av min nya mobil har jag hunnit med massor i helgen.
I fredags var det inflyttningsfest bort i Nacksta. Ett plagg som tema (exklusive underkläder), eftersom jag inte hittade några hängselbyxor så fick det bli en klänning. Lite fusk, men helt enligt regelboken...
Lördagen var den i särklass bästa dagen. Boda Borg. Behöver jag säga så mycket mer. Jag som älskar lekar trivs som fisken i vattnet och tycker att öppettiderna är på tok för korta. Mitt superlag klarade dessutom den absolut svåraste banan. Men oj vad många gånger vi försökte. Så många och så länge att det blev glädjetjut när vi väl fick upp lådan som innehöll stämpeln vi kämpat så hårt för! Det blev till och med en SUPER-stämpel på åvven för att alltid ha ett bevis. De andra två lagen klarade en och två banor mer än oss, men vad gör det när vi klarade den svåraste. Inget av de andra lagen kom ens förbi det första rummet. Feels good.
Sen blev det en mysig film kväll med Gustav och Tux. Jag var lagom mör efter att ha lekt klätterapa en hel dag.

I går, söndag, skrek Birsta efter oss. Så vi var tvungen att fara dit och kolla vad stället ville. Det ville att jag skulle köpa ett par lila shorts, ett supertungt lås till moppen och lite annat smått och gott.
Vi bestämde oss i princip för hur vi ska möblera vår balkong. Lite tråkigt att det blir från Ikea, igen. Jag vill inte bo i en typisk Ikeakatalog. Jag har ingenting emot Ikea-möblerna förutom det faktum att alla har dem, vilket gör att det känns opersonligt. Jag vill ha ett personligt hem. Tror det är dags att virka lite mer. Jag tänkte filtar till balkongen. Skulle kunna virka ihop alla mormorsrutor jag har. Som egentligen ska bli ett överkast, men en filt kanske duger gott. Jag vill ändå inte ersätta det otroligt vackra överkastet mormor virkat till mig.

Nu ska jag väl ta tag i något jag försummat hela helgen och som börjat ge mig en stor klump i magen. Den där rapporten som jag inte alls har någon lust att göra. Vi måste dessutom i princip börja om från noll och skriva om allting... Jag borde kanske ta och kontakta min skrivkamrat och kolla i fall hon gjort något....

Inga kommentarer: