onsdag, mars 30, 2011

Uppe med tuppen, eller med Gustav i alla fall

Något har hänt.. För andra dagen i rad kliver jag upp och äter frukost med Gustav innan han far till jobbet. Det innebär att jag frivilligt kliver upp före klockan sju! Det ni. Det är inte illa för att vara jag. Så nu på morgonkvisten har jag förutom att jämnat diskbreget till marken hunnit med att baka bröd. Jag har linfrötekakor på jäsning nu! Om tio minuter ska de in i ugnen och tjugo minuter senare är två plåtar klara.
Måste passa på att baka nu så jag har något att stoppa i vår frysbox då den kommer hem på fredag. Jag och Gustav har lite delade meningar om varför vi köpt den. Han mumlar något om kött medan jag är tvärsäker på att det är för att jag ska få göra storbak!
Antagligen får det väl bli hälften, hälften..

Om en timme är det skola och äntligen får jag träffa mina fina flickor och resten av klassen med för den delen.. Det är väl det enda roliga med att praktiken är slut. För b-metod känns inte så upplyftande. Men jag får väl låssas att det är det och inte döma ut kursen förrän den börjat...

I övrigt är jag lite småhalt. Ett jätte löjligt sår på knät ställer till det. I söndags var jag aningen för ivrig, eller för kort vilket man nu vill, så i min vilja att ta bollen gjorde jag världens donk med knät i backen... Brännskada rätt igenom mitt knäskydd. Mycket oskönt. Nu varar det är stramar. Det är dumt med sår vid leder, det är nog en detalj evolutionen missade.. Det finns inte heller något logiskt sätt att plåstra om utan att tejpen också gör ont.
Fast att jag varit och köpt ett svindyrt silkonnät så funkar det inte så bra. Just nu håller jag på låta såret torka, det varar massa och fastnade i kompresserna jag lägger på.. Aja, det får bli mjuka leggings i dag. Dumt nog tog jag på mig mina snygga tajta svarta byxor i går, men ska man söka jobb så ska man.

Nu ska jag ta hand om mina linfrötekakor och sen är det som sagt skola!

Inga kommentarer: