söndag, augusti 01, 2010

Fri som en fågel

Imorgon bär det av till stugan på bilden, sommarstället på Fågelharn, även känt under namnet Gnarp.. Jag och underbara Ann ska spendera några dagar där ute tillsammans. Ska bli otroligt skönt att komma i väg ett tag! Framför allt att inte vara bunden av några tider överhuvudtaget, möjligtvis av loppisarnas öppentider. Men det må så vara med den saken.
I helgen har jag jobbat, andra helgen i rad, har bytt med Emma. I helgen var också andra helgen i rad som jag kom hem vid fyra tiden en av nätterna. Fast den här gången var jag mer nykter, för att inte säga helt vid tidpunkten för hemkomsten. I fredags var det laxfestival och på något vis är det obligatoriskt, trots att det sällan är bra. Det är mycket folk ute då och ofta välbekant folk. Till en början vandra jag runt på egen hand och lyssnade på min ljudbok, sagan om ringen. Jag hade ingen direkt plan på att betala in mig. Vilket jag ändå senare gjorde när Pattis, Henke och David dök upp och önskade in på området. Vi satt i slänten och tittade på uppträdandena, vår lilla ljudexpert och dragspelarproffs David klagade på ljud och Henke på fotoblixtar som han döpte om lamporna till... Senare på kvällen gav de upp och tog en taxi. Jag var inte särskilt sugen på att redan fara hem, så ett samtal till Cheri senare var det vi som vandrade omkring och lyssnade på musik. Efter det hamnade jag på efterfest hemma hos henne och Adam. Hon och jag satt i fönstret och pratade med hon drack sin drink.
Igår var det återvändarkväll och då jag betalat för båda dagarna, en tjuga till för två kvällar, så kändes det som om man skulle ner då med. Jag och Cheri gick omkring spiknyktra bägge två och konstaterade att kvällens musik var riktig skit.. Till sist hamnade vi under en filt på Valvet där det fanns bättre musik och skönare sittplatsen. Kvällen slutade ändå som rätt ung och jag var hemma runt ett, eller om det var två.
Nu är det snart dags för den här kvällen att ta slut den med, för halv åtta går min buss till Lugnvik, Gustav och bilen imorgon. Sen bär det som sagt av till stugan!
Några dagars ledighet - here we come!

P.S Det vore schyst med lite sol och varmt hav med! D.S

Inga kommentarer: