fredag, juli 09, 2010

Nytt veterinärsbesök

Nu har jag, Gustav och Tux precis kommit hem från veterinären. Otroligt billigt blev det den här gången, 185 kr, men som Gustav sa så är det ändå dyra tio minuter.. Men Tux tänder befinner sig nu på lagom längd och vi människor blev instruerade hur vi ska göra för att klippa dem själva. Vi får väl se hur det går nästa gång tänderna blir för lång på lillstackaren. Övertänderna ser ut att ha växt ut lite snett, men med tanke på att det inte alls var säkert att han skulle få några nya är det helt klart att föredra. Just nu sitter han på sin nya plats. Han har beslagtagit ett hyllplan i min skrivbordshylla (för er som inte vet har jag expedit som skrivbord). Så nu har vi ett fack som vi inte får sätta grejer på för det är Tusses fack. Han är bra söt min lilla kanin. Jag antar att han fått upp smaken för att sitta på lådor efter tiden i uteburen i Sollefteå där taket på det lilla krypinet är favoritplatsen.
Nu ska jag försöka hitta på något roligt att göra idag, måste ju passa på nu när jag har Gustav här. Det är jag inte allt för bortskämd med nu under sommaren. Inte under våren med för den delen. Behöver jag säga att jag längtar till i höst? De två första veckorna kommer dessutom bli riktigt grymma, fast att jag inte kommer att ha mycket tid över för familjelivet då. Jag har nollor att nolla/omvandla till ettor. Planeringen går framåt och nya idéer kläcks med jämna mellanrum (se de görolösa stunderna på macken).

Igår kväll var och Gustav ner på gatufesten ett tag, eller ja, vi gick runt området i alla fall. Ingen av oss hade någon större lust att lägga ut 700 kronor för att ta oss in. Dock blev vi lite besvikna att de spärrat in tivolit också... Själva gatufesten, eller det vi såg genom stängslet var väl inte allt för upphetsande, dock var det trevligt att vara ute och gå i den svala kvällningen. Sommarnätter är fina nätter.
Men som sagt, nu är det dags att sparka igång den här dagen också.
Sluta hänga på nätet och ut i solen med er folk!

Inga kommentarer: